Marek Čiliak se po dvou titulech loučí s brněnskou Kometou. Bude hrát KHL za Slovan Bratislava

Slovenský brankář Marek Čiliak bude po odchodu z Brna chytat v Kontinentální hokejové lize za Slovan Bratislava. Osmadvacetiletý účastník letošního mistrovství světa v Dánsku výrazně pomohl Kometě v uplynulých dvou sezonách k extraligovým titulům a s klubem se minulý týden po dlouhých letech rozloučil.

Tento článek je více než rok starý.

Bratislava Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marek Čiliak

Marek Čiliak ještě v dresu brněnské Komety | Foto: Václav Šálek | Zdroj: ČTK

Čiliak potvrdil své nové působiště v úterý slovenské televizi Markíza, jeho příchod společně s dalšími posilami by měl Slovan oznámit na středeční tiskové konferenci.

„Mám to všude blízko, doma budu v Brně i ve Zvolenu, takže je to ideální. I pro lidi, kteří se na mě budou jezdit koukat. Na Slovanu je skvělá atmosféra, bude mi to připomínat Brno,“ uvedl Čiliak a dodal, že měl i další nabídky z Česka, Ruska a Německa.

Čiliak přišel do Brna už v mládežnickém věku a od roku 2013 byl v Kometě brankářskou jedničkou. V minulé sezoně hájili branku Slovanu Češi Jakub Štěpánek, Jakub Sedláček a před prosincovým odchodem do zámoří také Marek Mazanec.

Marek Čiliak v objetí s trenérem, manažerem i majitelem Komety Liborem Zábranským | Zdroj: ČTKI

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme