Martin Frk skóroval při výhře Detroitu, jeho střelu si obránce srazil do vlastní brány

Hokejový útočník Martin Frk skóroval při výhře Detroitu ve Vancouveru 3:2, podle statistik je autorem gólu, který si do vlastní branky vstřelil domácí Tanev. David Pastrňák asistoval u výhry Bostonu nad Minnesotou.

Vancouver Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Anthony Mantha a Martin Frk se radují, právě donutili hráče Canucks k vlastnímu gólu

Anthony Mantha a Martin Frk se radují, právě donutili hráče Canucks k vlastnímu gólu | Foto: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports

Martin Frk si pátý gól v sezoně připsal ve 36. minutě zápasu ve Vancouveru. Jeho tvrdou ránu tentokrát gólman Canucks Jacob Markström vychytal, jenže domácímu obránci Tanevovi šťouchl do hokejky Frkův spoluhráč Anthony Mantha a bek Kosatek si dal vlastence.

Martin Frk byl posledním hráčem Red Wings, který se dotkl puku, proto je ve statistikách veden jako střelec. Jeho tým po dvou třetinách vedl 2:0, jenže během tří minut poslední části hry o vedení přišel, vyrovnali Daniel Sedin Del Zotto. Definitivně tak vítězství Detroitu 3:2 zajistil až 74 sekund před koncem Slovák Tomáš Tatar.

Boston na závěr třízápasové domácí série porazil Minnesotu 5:3. David Pastrňák ve 28. minutě asistoval u gólu, který se později ukázal jako vítězný. V útočném pásmu nabil Krugovi, který zvýšil už na 4:1.

Hráči Minnesoty se ve třetí třetině tlačili za vyrovnáním. Granlund skóroval, ale pak neproměnil trestné střílení, Eric Staal v oslabení sice snížil na 3:4, výhru Bruins ale do prázdné brány potvrdil Schaller.

NHL:
Boston - Minnesota 5:3, Toronto - Vegas 4:3 po sam. nájezdech, Washington - Arizona 3:2 v prodl., Dallas - Winnipeg 1:4, NY Rangers - Columbus 5:3. Vancouver - Detroit 2:3.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme