Nečas gólem a asistencí rozhodl duel s Arizonou, český útočník byl vyhlášen první hvězdou zápasu

Hokejista Martin Nečas si v zápase NHL proti Arizoně připsal gól a asistenci a výrazně tak přispěl k výhře Caroliny 2:1. Český útočník byl vyhlášen první hvězdou zápasu.

Tento článek je více než rok starý.

Raleigh (USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas slaví gol se spoluhráči

Martin Nečas slaví gol se spoluhráči | Zdroj: Reuters

Dvaadvacetiletý útočník nejprve ve druhé třetině překonal Karla Vejmelku v brance Arizony a vyrovnal na 1:1, následně pak dvě minuty před koncem přihrál na vítěznou trefu Bretta Pesceho.

Sestřih ze zápasu Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes:

Arizonu dlouho držel ve hře právě Vejmelka, který zlikvidoval 37 střel domácích. Překonat ho dokázal jen bývalý spoluhráč z Komety Brno, jehož prudkou střelu od modré čáry i kvůli teči jednoho z bránících hráčů nedokázal chytit.

Carolina tak udržela stoprocentní bilanci v nově sezoně. Po nevydařeném závěru přípravy, kterou ukončila třemi prohrami, nyní prodloužila svou vítěznou sérii už na osm zápasů. Arizona se naopak ani na devátý pokus výhry nedočkala.

Carolina - Arizona 2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Branky: 37. Nečas, 58. Pesce (Nečas) - 6. Fischer. Střely na branku: 39:23. Karel Vejmelka odchytal za Arizonu 58 minut a 25 sekund, inkasoval jednu branku z 39 střel a úspěšnost zákroků měl 94,9 procenta. Diváci: 14 343. Hvězdy zápasu: 1. Nečas, 2. Pesce, 3. Jarvis (všichni Carolina).

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme