Zámoří se chystá na Utkání hvězd NHL, do akce půjde i útočník Bostonu David Pastrňák

V noci z pátku na sobotu proběhne v zámoří Utkání hvězd NHL. Kromě fenoménů jako Sidney Crosby, Auston Matthews či Connor McDavid si populární All-Star Game zahraje také český útočník Bostonu David Pastrňák.

Tento článek je více než rok starý.

San Jose Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Bostonu David Pastrňák

Útočník Boston Bruins David Pastrňák | Zdroj: Reuters

„Samozřejmě se na víkend moc těším. Doufám, že tam bude spousta legrace. Je to velká zkušenost a jsem rád, že tady s takovými hráči můžu být,“ popsal David Pastrňák české verzi serveru NHL.com, jak se na své premiérové Utkání hvězd těší.

Přehrát

00:00 / 00:00

David Pastrňák o své premiéře na Utkání hvězd NHL

Přestože se o prestižní akci stále mluví jako o utkání, už několik let hokejisté nehrají v rámci exhibice pouze jeden zápas.

Za poslední tři roky bojují hvězdy NHL v miniturnaji, kde se utkávají výběry jednotlivých divizí. A i když jde stále o exhibici, tak je Pastrňák rád, že v náročné sezoně měl před Utkáním hvězd alespoň pár dní volna na odpočinek.

Who invited this guy? #NHLAllStar #29NHLMascots

04:38 – 25. 01. 2019

293 3709

„Byli jsme v Mexiku, takže jsem měl pár dní na odpočinek. Teď jsem tady a chci si užít dva dny na ledě,“ vyhlíží alespoň částečně odpočatý Pastrňák mimořádnou hokejovou akci, kterou letos hostí San Jose.

Jako každý rok si fanoušci užijí Utkání hvězd NHL po celý víkend. Dovedností soutěže startují v noci z pátku na sobotu ve tři hodiny ráno, samotný miniturnaj hvězdných týmů pak vypukne ze soboty na neděli ve 2 hodiny českého času.

Václav Rokyta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme