Nečas svou devátou trefou v sezoně zařídil vítězství Caroliny. Bodovali také Zacha s Chytilem

Český hokejový útočník Martin Nečas svou devátou brankou v sezoně rozhodl o výhře Caroliny nad Seattlem 3:2 a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. V nedělním programu NHL bodovali také Pavel Zacha a Filip Chytil, kteří asistovali u výher svých týmů. Zachovo New Jersey zdolalo St. Louis 3:2 v prodloužení a New York Rangers s Chytilem vyhráli na ledě Winnipegu 4:1.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Caroliny Martin Nečas slaví gól

Martin Nečas | Foto: James Guillory | Zdroj: Reuters

Hokejisté Seattlu na ledě lídra Východní konference dvakrát vedli, Hurricanes však dokázali v obou případech rychle srovnat. Na Wennbergovu trefu odpověděl Nino Niederreiter a po Järnkrokově gólu na 2:1 srovnal dvě a půl minuty před koncem druhé třetiny Teuvo Teräväinen.

Voráček svým třetím gólem v sezoně zařídil Columbusu bod proti Bostonu, Pastrňák rozhodl nájezdy

Číst článek

Rozhodující moment zápasu přišel v polovině třetí třetiny, kdy se na brankovišti nejlépe zorientoval Nečas, jenž si našel vyražený puk a z otočky prostřelil Philippa Grubauera.

Český útočník bodoval po čtyřech zápasech a s devětadvaceti body (9+20) je pátým nejproduktivnějším českým hokejistou v NHL.

O pouhé dva body méně získal v dosavadním průběhu sezony Zacha. Útočník New Jersey si v nedělním programu vylepšil statistiky o asistenci při rozhodující brance v duelu se St. Louis.

Brněnský rodák v prodloužení našel najíždějícího Dougieho Hamiltona a obránce Devils forhendovou kličkou trefil výhru Devils.

Hokejisté New York Rangers porazili Winnipeg 4:1 a po třetí výhře za sebou se ve Východní konferenci posunuli na čtvrtou příčku. Chytil ve 3. minutě asistoval u úvodní branky Barclayho Goodrowa a bodoval podruhé za sebou.

Hlavní podíl na výhře Rangers měl dvougólový forvard Chris Kreider a brankář Igor Šesťorkin, který kryl 45 střel domácích hokejistů.

Výsledky NHL:

Buffalo - Los Angeles 0:3, New Jersey - St. Louis 3:2 v prodl., Minnesota - Dallas 3:6, Anaheim - San Jose 3:2 v prodl., Winnipeg - NY Rangers 1:4, Carolina - Seattle 3:2, Vegas - Ottawa 2:1, Chicago - Tampa Bay 3:6.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme