Chicago je po nevydařeném vstupu do sezony NHL na vzestupu. Vyhrálo počtvrté za sebou

Hokejisté Chicaga s Dominikem Kubalíkem v sestavě zdolali Seattle 4:2 a vyhráli v NHL počtvrté za sebou. Nováček Kraken na vítězství čeká již pět duelů a v tabulce Západní konference je předposlední. Pět zápasů bez výhry je také Vancouver, který v domácím duelu nestačil na Colorado. Hokejisté Avalanche bez zraněných Čechů Pavla Francouze a Martina Kauta porazili Canucks 4:2 a vyhráli třetí utkání za sebou.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Chicaga s Dominikem Kubalíkem v sestavě zdolali Seattle 4:2 a vyhráli v NHL počtvrté za sebou

Hokejisté Chicaga s Dominikem Kubalíkem v sestavě zdolali Seattle 4:2 a vyhráli v NHL počtvrté za sebou | Foto: Joe Nicholson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Chicago po nevydařeném vstupu do soutěže stoupá tabulkou. Základ k výhře v Seattlu položili Blackhawks v prvních dvou třetinách, po kterých vedli 2:0. Ve 46. minutě přidal třetí branku Chicaga Patrick Kane a utkání se zdálo být rozhodnuté, domácí Kraken se ale v závěru třetí části dostal zpět do hry.

Branky Jarreda McCanna a Yanniho Gourgeho ale na obrat nestačily. Definitivní podobu výsledku dal trefou do prázdné branky Jake McCabe.

Kubalík odehrál za Chicago přes 19 minut, ve kterých stihl dvakrát ohrozit brankáře Philippa Grubauera.

Hokejisté Colorada o výhře na ledě Vancouveru rozhodli ve třetí třetině, v níž dokázali otočit stav z 1:2 na konečných 4:2. Třemi body za gól a dvě asistence se pod výhru Avalanche podepsali centři prvních dvou formací Mikko Rantanen a Nazem Kadri.

Colorado potvrdilo zlepšení přesilových her. Proti Canucks využili hokejisté z Denveru hned tři nabídnuté početní výhody a z posledních tří utkání se v nich prosadili šestkrát.

NHL

Vancouver - Colorado 2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Branky: 29. Garland, 42. Poolman - 8. Rantanen, 43. Kadri, 44. Makar, 60. Landeskog. Střely na branku: 34:30. Diváci: 18 361. Hvězdy zápasu: 1. Kadri (Colorado), 2. Garland (Vancouver), 3. Makar (Colorado).

Seattle - Chicago 2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Branky: 55. McCann, 59. Gourde - 16. S. Jones, 23. DeBrincat, 46. P. Kane, 60. McCabe. Střely na branku: 33:19. Diváci: 17 151. Hvězdy zápasu: 1. M.-A. Fleury (Chicago), 2. McCann (Seattle), 3. P. Kane (Chicago).

Los Angeles - Washington 0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Branky: 57. a 59. Hathaway. Střely na branku: 34:38. Diváci: 14 694. Hvězdy zápasu: 1. Samsonov (Washington), 2. Quick (Los Angeles), 3. Hathaway (Washington).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme