O restartu NHL je znovu jasněji. Soutěž má začít v srpnu, vedení vydalo i soubor pravidel

Dohrávka NHL, které se v rozšířeném play-off zúčastní 24 týmů, by měla začít 1. srpna. Vedení severoamerické hokejové ligy se na tom podle agentury Reuters předběžně dohodlo s hráčskou asociací, zahájení tréninkových kempů stanovily na 13. července. Města, v nichž se budou zápasy vyřazovací části hrát, zatím vybrána nebyla.

Washington Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Ondřej Kaše střílí gól Marcusi Hogbergovi z Ottawy

Útočník Ondřej Kaše střílí gól Marcusi Hogbergovi z Ottawy | Foto: Marc DesRosiers-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Podle serveru ESPN zůstávají hlavními favority na pořádání play-off kanadská města Toronto a Edmonton.

Po půlroce návrat k běžnému životu. Hokejista Philadelphie Lindblom překonal vzácnou chorobu

Číst článek

Více než čtyřicetistránková dohoda obsahuje vedle termínů rovněž řadu dalších podmínek a ustanovení. Týmy například budou moci využít v kempech nejvýše 30 hráčů do pole a neomezený počet brankářů, na následné zápasy play-off mohou mít na soupisce 31 jmen.

Všichni včetně rozhodčích, trenérů a zaměstnanců klubů, hal i hotelů budou denně testováni na koronavirus, přičemž pozitivní výsledek nebude znamenat izolaci celého mužstva. Hráči mohou bez jakéhokoli postihu účast v dohrávce sezony odmítnout, zato prohřešek klubu proti zdravotnímu protokolu může vést až ke ztrátě pozice v draftu.

NHL se kvůli covidu zastavila 12. března. Zbytek základní části byl zrušen, pro sedm nejhorších týmů sezona skončila. Držitel Stanleyova poháru by měl být znám na počátku října.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme