David Krejčí zazářil třemi asistencemi, Chytil skóroval po sólu přes celé hřiště

Útočník David Krejčí se podílel ve čtvrtečním utkání NHL třemi asistencemi na výhře Bostonu 5:2 nad St. Louis a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Krásnou individuální akcí, kterou zakončil gólem, se blýskl Filip Chytil.

Boston Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Krejčí byl vyhlášen první hvězdou zápasu

David Krejčí byl vyhlášen první hvězdou zápasu | Foto: Winslow Townson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Krejčí zaznamenal potřetí v sezoně v jednom utkání tři body, pokaždé za tři asistence. Poprvé se do statistik zapsal ve 24.minutě, když našel mezi kruhy osamoceného Toreyho Kruga, který otevřel skóre.

Zůstat v Evropě není chyba. V NHL se prosazují i Češi, kteří se za moře vydali později

Číst článek

Krejčí u akce, po které Boston vyrovnal na 2:2, přihrál na modrou čáru Zdenovi Chárovi, jehož střelu tečoval David Backes. Třetí bod si připsal v závěrečné minutě, v níž získal v powerplay puk pro Seana Kuralyho, který zpečetil výhru trefou do prázdné branky.

Chytil vyrovnal ve čtrnácté minutě na 1:1 po úchvatném sólu. Český útočník zavezl puk po pravé straně od vlastní branky až do útočného pásma, natlačil se před obránce a manévr zakončil přesnou střelou k bližší tyči do horního rohu.

Rangers v dalším průběhu odskočili na 3:1. Chicago ve třetí třetině dvakrát snížilo na rozdíl jedné branky. Gól na 4:3 po přihrávce Kämpfa ale padl už příliš pozdě, dvě sekundy před závěrečnou sirénou.

NHL:
Boston - St. Louis 5:2, NY Islanders - New Jersey 4:1, NY Rangers - Chicago 4:3, Dallas - Los Angeles 1:2, Nashville - Winnipeg 1:5, Minnesota - Anaheim 0:3, Tampa Bay - Toronto 2:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme