Znovu proti Senátorům. David Pastrňák zařídil výhru nad Ottawou čtyřmi body

Útočník David Pastrňák si v úterním zápase NHL podruhé v sezoně připsal proti Ottawě čtyři body za dvě branky a dvě asistence, kterými dovedl hokejisty Bostonu k výhře 4:1.

Ottawa Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák podruhé v sezoně pokořil Ottawu čtyřmi body

David Pastrňák podruhé v sezoně pokořil Ottawu čtyřmi body | Foto: Perry Nelson-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Osobní rekord Davida Ritticha. Český brankář vychytal Rangers 44 zákroky

Číst článek

Pastrňák ve dvanácté minutě zápasu otevřel skóre ranou z prostoru mezi kruhy a využil dobré napadán spoluhráče Heinena. Senátoři dokázali ve druhé třetině vyrovnat, ale minutu před druhou pauzou v přesilovce pěti proti třem našel rodák z Havířova Davida Krejčího, který do prázdné branky vstřelil vítězný gól zápasu. 

V pokračování početní výhody na začátku třetí třetiny jeho střelu tečoval Bergeron a bylo to 3:1, zato při svém druhém gólu ve 46. minutě Pastrňákovi výbornou pozici připravil Brad Marchand. 

Bruins uspěli po třech porážkách, naopak Senators nenavázali na předchozí tři triumfy.

Střední útočník Tomáš Hertl pomohl San Jose trefou a přihrávkou zdolat Nashville 5:4. Odchovanec Slavie rozšířil bodovou sérii na čtyři duely. Predators prohráli po pěti výhrách.

Calgary k úspěchu nestačilo ani 37 zákroků brankáře Davida Ritticha, ani gól forvarda Michaela Frolíka a Montrealu podlehlo 2:3. Rittich dostal důvěru ve druhém zápase po sobě a v celkově třetím utkání v sezoně, do kterého zasáhl od úvodu, zaznamenal první prohru.

NHL:

NY Rangers - Florida 5:2, Columbus - Arizona 1:4, Montreal - Calgary 3:2, Nashville - San Jose 4:5, Chicago - Anaheim 3:1, Dallas - Los Angeles 4:2, Ottawa - Boston 1:4, Edmonton - Pittsburgh 5:6 v prodl.

ČTK, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme