Pastrňák s Krejčím pomohli k výhře Bostonu, Mrázek chytal podruhé v řadě za Carolinu

Útočník David Pastrňák se podílel jednou brankou a dvěma asistencemi na výhře Bostonu nad Arizonou 4:3 a byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu. Jeho spoluhráč David Krejčí asistoval celkem třikrát. V bráně Caroliny dostal podruhé za sebou příležitost Petr Mrázek, ale prohře svého týmu 1:4 s Torontem nezabránil.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák při zápase proti Arizoně

David Pastrňák při zápase proti Arizoně | Foto: Greg M. Cooper | Zdroj: Reuters

Oba Češi bodovali ve čtvrtém utkání v řadě. Bruins uspěli potřetí za sebou. Pastrňák zaznamenal už 21. branku v sezoně a o druhé místo v pořadí střelců se dělí s dalšími třemi útočníky.

S 25 trefami vévodí kanonýrům Alexandr Ovečkin, který 21. hattrickem v kariéře dotáhl Washington k triumfu 6:2 nad Detroitem. Nahrávkou k němu přispěli i obránce Michal Kempný a útočník Dmitrij Jaškin. Útočník Nicklas Bäckström přihrál na čtyři góly.

V brance Caroliny dostal podruhé za sebou přednost Petr Mrázek, který však nenavázal na výhru 4:1 proti Anaheimu a 25 zákroky nezabránil porážce 1:4 s Torontem.

Mezi asistenty se zapsal i útočník David Kämpf, jehož Chicago podlehlo Winnipegu 3:6. Dva přesilovkové zásahy vítězných Jets padly po vyloučení beka Jana Rutty. Nejhorší tým soutěže prohrál osmý zápas v řadě.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme