Rittich pomohl Calgary k výhře nad Winnipegem, Mrázek odchytal za Carolinu celý zápas

Brankář David Rittich byl první hvězdou zápasu mezi Calgary a Winnipegem, který Flames i díky němu vyhráli 4:1. V brance Caroliny dostal šanci Petr Mrázek, ale prohře 1:3 s Washingtonem ani svými 30 přesnými zákroky nezabránil.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Rittich v brance Calgary při zápase proti Winnipegu

David Rittich v brance Calgary při zápase proti Winnipegu | Foto: James Carey Lauder | Zdroj: Reuters

Gólman David Rittich se zaskvěl v utkání NHL 35 zákroky, kterými dotáhl hokejisty Calgary na ledě Winnipegu. Jihlavský odchovanec byl vyhlášen první hvězdou večera. Hattrickem se blýskl v dresu Flames útočník Johnny Gaudreau.

Brankář Petr Mrázek zneškodnil 30 střel, ale Carolina na ledě Washingtonu prohrála 1:3. Poslední gól vstřelili Capitals do prázdné branky.

Zachytal si i Michal Neuvirth z Philadelphie, která podlehla Tampě Bay 5:6 v prodloužení. V dresu poražených Flyers asistovali obránce Radko Gudas a útočník Jakub Voráček. Ofenzivní duo Lightning Nikita Kučerov a Steven Stamkos posbíralo po čtyřech bodech.

Nahrávku si u vítězné trefy Dallasu připsal střední útočník Radek Faksa. Nejvýrazněji se na triumfu Stars 2:0 v Nashvillu podílel gólman Anton Chudobin, jenž zastavil 49 střel.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme