Chytil skóroval ve čtvrtém zápase za sebou, zařídil vítězství Rangers nad Dalasem

Útočník New York Rangers Filip Chytil vstřelil rozhodující gól při výhře New Yorku Rangers nad Dallasem 2:1 a prodloužil svou střeleckou sérii už na 4 zápas. Vítěznou branku utkání Washingtonu v Montrealu připravili Jakub Vrána a Michal Kempný, David Rittich zas vychytal vítězství Calgary.

Dallas Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Rangers Filip Chytil

Útočník Rangers Filip Chytil | Foto: Andy Marlin-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

„Po každém zápase cítím víc a víc sebevědomí. Sedmnáct zápasů jsem nemohl dát gól, ale nemůžu říct, že bych neměl sebevědomí, teď je ho po každém zápase víc a víc,“ řekl po zápase New York Rangers s Dallasem Filip Chytil.

Zacha po návratu z farmy skóroval podruhé v řadě, premiérově se trefil Kaše

Číst článek

19letý útočník skóroval ve čtvrtém zápase v řadě, v 56. minutě zápasu Rangers s Dallasem projel do útočného pásma a vítěznou střelou zlomil do té doby vyrovnaný stav na konečných 2:1 pro tým z New Yorku.

„Snažil jsem se netrefil obránce, měl jsem tam nějaké zablokované střely, v tenhle moment jsem se soustředil, abych vystřelil skrz jeho nohy. Pak jsem se podíval za něj a byl to gól,“ popsal svůj čtvrtý gól v řadě i v ročníku ze svého pohledu.

Za svůj výkon byl Filip Chytil vyhlášen hlavní hvězdou zápasu.

Hokejisté Washingtonu Capitals na závěr čtyřgólového tripu po venkovních stadionech podruhé vyhráli. Rozhodující gól při výhře 5:4 v prodloužení na ledě Montrealu připravili Michal Kempný a Jakub Vrána, který připravil střeleckou pozici pro dánského útočníka Larse Ellera.

David Rittich pomohl 20 zákroky k vysoké výhře Calgary Flames nad Vegas Golden Nights 7:2. Finalistům loňského ročníku se v Calgary hrubě nepovedla první třetina, po které prohrávali už 0:5, po necelých 25 minutách to bylo dokonce 7:0 pro domácí. Dvakrát se trefili Matthew Tkachuk a Sean Monahan, po jedné brance přidali Bennet, Gaudreau a Brodie.

Českého brankáře připravil o čisté konto až po Nick Holden ve 41. minutě, ani další přesilovkový gól Maxe Paciorettyho ale nezměnil nic na druhé výhře Flames za sebou.

NHL:

Toronto - Columbus 4:2, NY Rangers - Dallas 2:1, Pittsburgh - Buffalo 4:5 v prodl., Montreal - Washington 4:5 v prodl., St. Louis - Los Angeles 0:2, Nashville - Tampa Bay 3:2, Calgary - Vegas 7:2, Ottawa - Florida 5:7, Vancouver - Winnipeg 3:6. 

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme