Vrána skóroval pod širým nebem. Voráček ani Mrázek nestačili na Stamkosovo představení

Útočník Washingtonu Jakub Vrána ukončil gólový půst a v zápase pod širým nebem potvrdil vítězství Washingtonu nad Torontem 5:2. Philadelphie prohrála s Tampou Bay 6:7 po samostatných nájezdech.

Anapolis/USA Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Vrána (uprostřed) završil výhru Washingtonu 5:2

Jakub Vrána (uprostřed) završil výhru Washingtonu 5:2 | Foto: Amber Searls-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Jakub Vrána neskóroval od poloviny prosince, od té doby si útočník Washingtonu připsal ve 25 zápasech jen šest asistencí, v zápase pod širým nebem v Annapolis proti Torontu ale ve 31. minutě na červené čáře převzal Kuzněcovovu přihrávku a střelou mezi betony zvýšil už na 5:2.

Krejčí hattrick, Pastrňák dva góly a asistence. Češi řídili debakl obhájců Stanley Cupu

Číst článek

Gólman Maple Leafs Andresen následně odjel z branky a přenechal své místo Curtisovi McElhinneymu, ve zbytku zápasu se už 30 tisíc diváků dalšího gólu nedočkalo, Toronto prohrálo třetí zápas v řadě.

Jakub Voráček z Philadelphie si už během první třetiny zápasu na ledě Tampy Bay připsal gólu a asistenci. Flyers s Petrem Mrázkem v brance vedli 3:1, ale na vítězství to nestačilo.

Za domácí Blesky totiž prožil jeden z nejlepších večerů kariéry Steven Stamkos, který zakončil večer s bilancí dvou gólů a tří asistencí, sekundoval mu švédský obránce Hedman, který měl jen o jednu přihrávku méně.

"Dneska má narozeniny moje máma. Je tady a koukala se, bylo to pro ní," usmíval se po zápase Steven Stamkos. 

Za stavu 6:6 dospěl zápas do samostatných nájezdů, kde na Mrázka vyhrálo Point a opět Stamkos, na Andreje Vasilevského v kleci Lightning si nepřišel žádný z Letců.

NHL:
Tampa Bay - Philadelphia 7:6 po sam. nájezdech, Dallas - St. Louis 3:2 v prodl., Los Angeles - Chicago 3:5, Pittsburgh - NY Islanders 3:2 v prodl., Arizona - Ottawa 2:1, Washington - Toronto 5:2 (hráno pod širým nebem na Navy-Marine Corps Memorial Stadium v Annapolisu), Boston - Montreal 2:1 v prodl., Edmonton - NY Rangers 2:3.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme