Noskova trefa na body nestačila, Vegas podlehlo Minnesotě. Voráček si připsal dvě asistence

Český hokejový útočník Tomáš Nosek vstřelil v sobotním programu NHL jedinou branku Vegas při prohře 1:2 s Minnesotou a připsal si devátý bod z posledních deseti zápasů. K výhře nestačily ani dvě asistence Jakuba Voráčka. Philadelphia podlehla newyorským Islanders 2:3 po samostatných nájezdech.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Nosek dává gól do sítě Minnesoty

Tomáš Nosek dává gól do sítě Minnesoty | Foto: John Locher | Zdroj: Reuters

Hráči Vegas zásluhou Noskovy bekhendové trefy vedli od šesté minuty 1:0.

O nejtěsnější náskok přišli až ve třetí části, kdy ve 47. minutě srovnal Kirill Kaprizov a o 55 sekund později stav utkání otočil Joel Eriksson Ek. Minnesota již vedení nepustila a vyhrála ve Vegas podruhé za sebou. Golden Knights prohráli třetí zápas v řadě a v boji o vedení v Západní divize ztrácí na Colorado čtyři body.

Také Philadelphia musela ve třetí třetině stahovat. Islanders po dvou gólech Anthonyho Beauvilliera vedli před třetím dějstvím 2:0, Flyers ale dokázali odpovědět. Dvakrát se prosadil Claude Giroux a poslal zápas do prodloužení.

U obou tref asistoval Jakub Voráček, s devětadvaceti body (5+24) třetí nejproduktivnější Čech v NHL. V závěrečném rozstřelu se ve čtvrté sérii prosadil Mathew Barzal a rozhodl o výhře Islanders. Voráček, který mohl zápas prodloužit, na Ilju Sorokina v brance Islanders nevyzrál.

NHL:

Boston - Pittsburgh 7:5, Tampa Bay - Detroit 2:1, Nashville - Chicago 3:0, Buffalo - NY Rangers 3:2 po sam. nájezdech, NY Islanders - Philadelphia 3:2 po sam. nájezdech, Florida - Columbus 5:2, Montreal - Ottawa 3:6, Vegas - Minnesota 1:2, Colorado - St. Louis 2:1, Carolina - Dallas 2:3, Los Angeles - San Jose 2:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme