Voráček se asistencí podílel na další výhře Philadelphie, Rittich do utkání Calgary nezasáhl

Hokejisté Philadelphie i díky asistenci Jakuba Voráčka porazili Washington 5:2 a prodloužili svou vítěznou sérii na sedm zápasů. Český útočník si připsal sedmý bod z posledních tří zápasů a 53. v sezoně. S jednačtyřiceti asistencemi je nejlepším nahrávačem Flyers. Calgary porazilo Columbus 3:2 v prodloužení, brankář David Rittich však podruhé za sebou do utkání nezasáhl.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český útočník Jakub Voráček se spoluhráči

Český útočník Jakub Voráček se asistencí podílel na porážce Washingtonu | Foto: Geoff Burke (USA TODAY Sports) | Zdroj: Reuters

Vítězství Philadelphie se rodilo ve druhé třetině, kdy Flyers třemi góly otočili nepříznivý stav na 3:1. Washington ještě do konce druhé části snížil, ale po šesti minutách třetí části vrátil Philadelphii dvoubrankový náskok ruský obránce Ivan Provorov, kterému asistoval Voráček.

Columbus na ledě Calgary prohrál jedenácté z posledních třinácti utkání, ale i přes nelichotivou bilanci z posledních zápasů drží šestou, postupovou příčku ve Východní konferenci. V brance Calgary se místo Ritticha představil Cam Talbot a k vítězství Flames pomohl dvaceti zásahy.

NHL:
Washington - Philadelphia 2:5, Calgary - Columbus 3:2 v prodl., Colorado - Anaheim 3:4 v prodl., Vancouver - Arizona 2:4

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme