Vrána, Faksa a Kämpf dokázali skórovat, Laine z Winnipegu nastřílel St. Louis pět branek

Útočník Jakub Vrána hájící barvy Washington Capitals se podílel gólem a přihrávkou na výhře svého klubu 5:3 nad New York Rangers. Trefa Radka Faksy nezabránila prohře Dallasu v Coloradu 2:3. Naopak David Kämpf pomohl jednou brankou k vítězství Chicaga na ledě Floridy 5:4 po prodloužení

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Dmitrij Jaškin v dresu Washington Capitals při zápase proti New York Rangers

Útočník Dmitrij Jaškin v dresu Washington Capitals při zápase proti New York Rangers | Zdroj: Reuters

Útočník Jakub Vrána se v sobotním utkání NHL podílel gólem a přihrávkou na výhře hokejistů Washingtonu 5:3 nad New York Rangers a stal se třetí hvězdou večera. Čtvrtý bod v řadě si díky asistenci v dresu vítězných Capitals připsal obránce Michal Kempný.

Kempný podruhé za sebou rozhodl o vítězství Washingtonu, Chytil po pěti zápasech neskóroval

Číst článek

Stejnou bodovou bilanci jako Vrána zaznamenal útočník David Kämpf, jenž Chicagu pomohl uspět na ledě Floridy 5:4 v prodloužení.

Centr David Krejčí podpořil dvěma nahrávkami triumf Bostonu 3:2 nad Montrealem. Trefa středního útočníka Radka Faksy nezabránila porážce Dallasu 2:3 v Coloradu.

Dvacetiletý Patrik Laine vstřelil jako první hráč od února 2011 pět branek v jednom zápase, kterými dovedl Winnipeg k vítězství 8:4 v St. Louis. S 19 góly se finský kanonýr prodral do čela nejlepších střelců soutěže. Jeho spoluhráči z útoku Kyle Connor a Bryan Little nasbírali po čtyřech asistencích.

Z hattricku se radovali i forvardi Jake Guentzel z Pittsburghu a Andreas Johnsson z Toronta. Díky prvně jmenovanému si Penguins poradili s Columbusem 4:2, útočník Pittsburghu Dominik Simon jednou přihrál.

Maple Leafs Johnssonovou zásluhou rozstříleli Philadelphii 6:0, forvard Flyers Jakub Voráček nebodoval v pátém duelu po sobě.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme