Hokejisté Vegas jsou krok od postupu do druhého kola play-off, Toronto vyrovnalo sérii s Montrealem

Hokejisté Vegas zvítězili na ledě Minnesoty 4:0, v sérii vedou 3:1 na zápasy a jedna výhra je dělí od postupu do druhého kola play off NHL. Toronto i bez zraněného kapitána Johna Tavarse porazilo Montreal 5:1 a vyrovnalo sérii na 1:1. Po čtyřech zápasech je stav nerozhodný i mezi týmy Pittsburgu a New Yorku Islanders, který v sobotu vyhrál 4:1.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Las Vegas

Hokejisté Las Vegas | Zdroj: Reuters

V sestavě Vegas scházel Tomáš Nosek, o jehož startu se rozhodovalo před zápasem. Český útočník odstoupil z druhého utkání v sérii kvůli nespecifikovanému zranění a od té doby nehrál.

Sestřih ze zápasu Minnesota - Las Vegas:

I bez něj zvítězili Golden Knights potřetí v řadě, o což se hlavně zasloužili dvěma góly Nicolas Roy a 35 zákroky brankář Marc-Andre Fleury.

Toronto bez Tavarese, který v minulém utkání utrpěl zranění kolene a otřes mozku, od osmé minuty prohrávalo. V dalším průběhu zápasu už ale střílel góly pouze lídr Severní divize a na obratu se podílel Auston Matthews třemi body (1+2).

Maple Leafs porazili Montreal v play off poprvé od roku 1967, kdy vyhráli naposledy Stanleyův pohár.

Sestřih ze zápasu Toronto - Montreal:

Islanders po bezbrankové první třetině udeřili dvakrát v prostřední části a dvěma slepenými góly ve 47. minutě zvýšili na 4:0. Brankář Ilja Sorokin, který nahradil Semjona Varlamova a dovedl tým k výhře i ve svém druhém startu v letošním play off, přišel o čisté konto v čase 57:25.

1. kolo play off NHL:

Severní divize - 1. zápas:

Toronto - Montreal 5:1 (stav série: 1:1)

Východní divize - 4. zápas:

New York Islanders - Pittsburgh 4:1 (stav série: 2:2)

Centrální divize - 4. zápas:

Tampa Bay - Florida 6:2 (stav série: 3:1)

Západní divize - 4. zápas:

Minnesota - Vegas 0:4 (stav série: 1:3)

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme