Chytilova branka neodvrátila prohru Rangers, Bostonu zase nepomohla ani Pastrňákova asistence

Český útočník newyorských Rangers Filip Chytil svou třetí brankou v probíhající sezoně NHL neodvrátil prohru 3:7 s Coloradem. K výhře svého týmu nepomohl ani David Pastrňák, který v souboji Bostonu s Vancouverem asistoval u jediné branky Bruins při prohře 1:2 po samostatných nájezdech.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák v souboji Bostonu s Vancouverem asistoval u jediné branky Bruins při prohře 1:2 po samostatných nájezdech.

Ani asistence Davida Pastrňáka nezabránila těsné prohře Bostonu s Vancouverem | Foto: Bob Frid-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Colorado si z New Yorku odvezlo vysoké vítězství především díky výborně odehrané druhé části, kterou ovládlo 5:0. Třemi body za gól a dvě asistence dovedl Avalanche k vítězství čtvrtý nejproduktivnější hráč soutěže Nazem Kadri, dvě branky vstřelil Logan O'Connor.

Chytil se prosadil v 52. minutě, kdy snížil na 3:6. Rodák z Kroměříže dostal mezi kruhy přesnou přihrávku od Alexise Lafrenierea a střelou na lapačku Darcyho Kuempera se prosadil potřetí v probíhající sezoně. Poslední slovo v zápase ovšem měli hokejisté Colorada, kteří zásluhou branky Mikka Rantanena uzavřeli skóre na 7:3.

Vancouver se v utkání proti Bostonu ujal vedeni v 36. minutě, kdy se prosadil Brock Boeser. Aktivnější Bruins dokázali ve třetí třetině srovnat. J. T. Miller svým faulem nabídl Bostonu dvojnásobnou početní výhodu a Bruins s jejím využitím dlouho neotáleli. Po devíti sekundách poslal Pastrňák nabídku na teč Patrici Bergeronovi a kapitán Bruins svou devátou brankou v sezoně vyrovnal na 1:1.

Rozhodnutí přinesly až nájezdy, ve kterých byli úspěšnější domácí. Na straně Bostonu neuspěl ani Pastrňák, ani Charlie Coyle, zatímco za Vancouver se prosadili J. T Miller a Bo Horvat, čímž zařídili bonusový bod pro Canucks.

NHL

Vancouver - Boston 2:1 po sam. nájezdech, NY Rangers - Colorado 3:7, New Jersey - Philadelphia 3:0. Vegas - Dallas 5:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme