Tomáš Hertl pomohl jednou brankou k debaklu Philadephie, za poražené si připsal asistenci Voráček

Hokejový útočník Tomáš Hertl se v úterním utkání NHL podílel jednou trefou na vysoké výhře San Jose 8:2 ve Philadelphii. V dresu poražených přihrál na jeden gól Jakub Voráček.

Philadelphie Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zápas mezi  Philadelphií a San Jose

Zápas mezi Philadelphií a San Jose | Foto: Eric Hartline | Zdroj: Reuters

Philadelphia inkasovala poprvé v klubové historii v premiérovém domácím utkání nové sezony tolik branek. San Jose vedlo i díky dvěma trefám Joea Pavelského 4:0 po úvodní třetině, po které fanoušci Flyers vyprovodili své hráče do kabin bučením.

Dvakrát se trefil i Evander Kane a čtyři asistence zaznamenal Kevin Labanc. Hertl se zapsal mezi střelce na začátku třetí třetiny, když z dorážky zvýšil na 6:1.

Philadelphia vstřelila obě branky v přesilových hrách a druhou z nich vymyslel Voráček. Kladenský odchovanec našel z pravé strany před brankou volného Wayna Simmondse, který uzavřel gólový účet zápasu.

Voráček si připsal dva záporné body do tabulky +/-, ve které je po třech zápasech na hodnotě -4 a patří v ní k nejhorším v soutěži.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme