Voráček pomohl asistencí k obratu Philadelphie. Buffalo prodloužilo rekordní sérii proher na 18 zápasů

Hokejový útočník Jakub Voráček pomohl Philadelphii asistencí k vítězství 4:3 v prodloužení na ledě Buffala. Jednatřicetiletý reprezentant si v pondělí připsal 26. bod a je pátým nejproduktivnějším Čechem v tomto ročníku NHL. Hráči Sabres prodloužili rekordní sérii proher na 18 zápasů.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Buffala Sabres prodloužili v utkání s Philadelphií rekordní sérii proher na 18 zápasů

Hráči Buffala Sabres prodloužili v utkání s Philadelphií rekordní sérii proher na 18 zápasů | Foto: Timothy T. Ludwig-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Buffalu k výhře nestačilo ani vedení 3:0 po dvou třetinách. Tým Sabres po brankách Henriho Jokiharjua, Codyho Eakina a Brandona Montoura směřoval za prvním úspěchem od 24. února, ale nepovedená třetí třetina ho o naději na zisk dvou bodů připravila.

Na začátku třetí části odstartoval obrat Kevin Hayes. V 51. minutě vybojoval Voráček puk u mantinelu a po šikovné nahrávce Seana Couturiera snížil Claude Giroux, minutu a půl před koncem základní hrací doby pak vyrovnal na 3:3 Couturier. Prodloužení rozhodl po 42 vteřinách Ivan Provorov.

Flyers zvítězili podruhé za sebou a na pátém místě Východní divize se přiblížili čtvrtému Bostonu na rozdíl jediného bodu. Buffalo bodovalo poprvé po devíti zápasech, se sedmnácti body však zůstalo nejhorším celkem soutěže.

NHL
Buffalo - Philadelphia 3:4 v prodl., Pittsburgh - NY Islanders 2:1, Toronto - Edmonton 2:3 v prodl., Colorado - Anaheim 5:2, Calgary - Winnipeg 1:5, Vegas - Los Angeles 4:1, San Jose - Minnesota 4:3 po sam. nájezdech.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme