Šustr se po téměř čtyřech letech střelecky prosadil v NHL, jeho gól pečetil výhru Tampy nad Arizonou

Hokejový obránce Andrej Šustr zpečetil gólem v předposlední minutě výhru Tampy Bay 5:1 nad Arizonou a skóroval v NHL po téměř čtyřech letech. Obhájce titulu položil základ úspěchu v úvodní třetině, kterou ovládl 3:0, a u prvního gólu zápasu si připsal asistenci Jan Rutta. Coyotes prohráli i v sedmém utkání sezony.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrej Šustr

Andrej Šustr | Zdroj: Reuters

Rutta si připsal druhý bod v novém ročníku (0+2), když založil v šesté minutě rychlý protiútok, ze kterého Alex Killorn otevřel skóre.

Kämpf svou první brankou v sezoně pomohl k výhře Toronta. Za Detroit bodoval i Hronek

Číst článek

Stejný hráč zvýšil ze sólového úniku a vydařenou úvodní třetinu korunoval třetím gólem Steven Stamkos. Čtvrtou branku Tampy Bay přidal zhruba v polovině utkání tečí Alex Barre-Boulet a o čisté konto připravil Andreje Vasilevského v 53. minutě Lawson Crouse.

Poslední slovo měl Šustr, jehož střela od modré čáry se otřela o koleno protihráče, změnila směr a zapadla k levé tyčce.

Sestřih ze zápasu Tampa Bay – Arizona Coyotes:

Český obránce, který nastupoval předchozí dvě sezony v KHL, vstřelil v nejslavnější hokejové lize gól po jedenácté, ale poprvé od 5. prosince 2017, kdy se prosadil prosadil do sítě New Yorku Islanders. Brankář Arizony Karel Vejmelka sledoval celý zápas ze střídačky.

Výsledky NHL:

Carolina - Boston 3:0, St. Louis - Colorado 3:4, Tampa Bay - Arizona 5:1, Pittsburgh - Calgary 0:4. Vancouver - Philadelphia 1:2, Anaheim - Buffalo 3:4 v prodl., Seattle - Minnesota 4:1, Los Angeles - Winnipeg 2:3, San Jose - Montreal 0:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme