Kubalík dvěma góly rozhodl o výhře Chicaga, aktuálně vede produktivitu mezi Čechy v NHL

Hokejový útočník Dominik Kubalík dvěma góly rozhodl o výhře Chicaga na ledě Detroitu 3:2 v prodloužení a se čtrnácti kanadskými body se osamostatnil na pozici nejproduktivnějšího Čecha v soutěži.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Kubalík (vlevo) slaví gól se spoluhráči

Dominik Kubalík (vlevo) slaví gól se spoluhráči | Zdroj: Reuters

Dva body na Kubalíka ztrácí Ondřej Palát, který asistoval u úvodní branky Tampy Bay při prohře 4:6 s Floridou.

Vránův gól ani Vaněčkovy zásahy neodvrátily prohru Washingtonu. S Pittsburghem padl 3:6

Číst článek

Jednu nahrávku si v pondělním programu NHL připsal také Martin Nečas, který pomohl Carolině k vysoké výhře nad Columbusem 7:3.

Poprvé se Kubalík prosadil v 17. minutě. kdy šíkovnou tečí nasměroval do branky nabídku Brandona Hagela a zvýšil na 2:0 pro Blackhawks.

Gól Dominika Kubalíka do sítě Detroitu:

Šestnáct sekund před koncem prodloužení využil Kubalík přečíslení dva na jednoho, svou druhou brankou utkání rozhodl a zajistil Chicagu druhý bod.

Druhý Kubalíkův gól:

Florida uspěla proti Tampě Bay podruhé ze tří po sobě jdoucích zápasů a na čele Centrální divize se přiblížila svému soupeři na rozdíl jediného bodu. U první branky utkání asistoval v sedmé minutě útočník Tampy Ondřej Palát.

Bod na Tampu ztrácí i třetí celek divize - Carolina. Hurricanes rozdrtili Columbus 7:3 a vyhráli potřetí v řadě. Čech Martin Nečas si připsal jeden kanadský bod, za asistenci u přesilovkové branky Nina Niederreitera ze 40. minuty.

Výsledky NHL:
Arizona - St. Louis 1:0, Buffalo - NY Islanders 1:3, Tampa Bay - Florida 4:6, Toronto - Ottawa 5:6 v prodl., Carolina - Columbus 7:3, Detroit - Chicago 2:3 v prodl., Edmonton - Winnipeg 5:6, Vancouver - Calgary 3:4 v prodl., San Jose - Anaheim 3:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme