Hertl dvěma trefami sestřelil Arizonu, Vrána se radoval z vítězného gólu na ledě Buffala

Hokejisté San Jose zvítězili i díky dvěma gólům a jedné asistenci Tomáše Hertla na ledě Arizony po samostatných nájezdech 4:3. Střelecky se prosadil také Jakub Vrána, který vítězným gólem pomohl Washingtonu na ledě Buffala zvítězit 6:4. Čistým kontem odstartoval brankář Petr Mrázek, jemuž k tomu stačilo 14 úspěšných zákroků při výhře Caroliny v Detroitu 3:0.

Tento článek je více než rok starý.

New York (Aktualizováno: 7:04 15. 1. 2021) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl střílí gól Arizoně

Tomáš Hertl střílí gól Arizoně | Zdroj: Reuters

Obě Hertlovy branky padly v první třetině a sedmadvacetiletý odchovanec Slavie zařídil San Jose dvoubrankové vedení. V 52. minutě po Hertlově asistenci zvýšil Evander Kane na 3:1, ale Arizona díky povedenému závěru třetí třetiny vyrovnala.

První trefa Tomáš Hertla:

Čtyři sekundy před koncem se o to postaral Phil Kessel. Rozhodující samostatný nájezd proměnil Logan Couture a zařídil Sharks bonusový bod.

Vrána se prosadil v čase 40:46, kdy využil chyby defenzívy Sabres. Rychle tak odpověděl na snižující branku Jakea McCabea a poslal Washington do vedení 5:3. Capitals, za které poprvé nastoupil třiačtyřicetiletý slovenský obránce Zdeno Chára, vítězství uhájili.

Gól Jakuba Vrány:

Boston, dlouholeté Chárovo působiště, i bez kanonýra Davida Pastrňáka porazil New Jersey 3:2 po samostatných nájezdech. Asistencí se na výhře podílel centr David Krejčí, který v přesilové hře nabil Bradu Marchandovi na úvodní branku utkání.

Výsledky NHL:
Buffalo - Washington 4:6, New York Rangers - New York Islanders 0:4, New Jersey - Boston 2:3 v prodl., Detroit - Carolina 0:3, Nashville - Columbus 3:1, Winnipeg - Calgary 4:3 v prodl., Arizona - San Jose 3:4 po sam. nájezdech, Edmonton - Vancouver 5:2. Vegas - Anaheim 5:2, Los Angeles - Minnesota 3:4 v prodl. Duel Florida - Dallas byl odložen.

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme