Pastrňák rozhodl gólem v NHL zápas nad Vancouverem, Nečasova asistence Carolině nestačila

Český hokejový útočník David Pastrňák vstřelil v NHL vítězný gól Bostonu v souboji s Vancouverem. Bruins zdolali Canucks 3:2 a Pastrňák se posunul zpět do čela produktivity českých hráčů (7+11). Bodoval také Martin Nečas, jeho asistence ale k výhře Caroliny nevedla, Hurricanes podlehli Washingtonu 2:4.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák (88) slaví gól se spoluhráči z Bostonu

David Pastrňák (88) slaví gól se spoluhráči z Bostonu | Zdroj: Reuters

Hokejisté Bostonu po dvou třetinách prohrávali s trápícím se Vancouverem 1:2, ve třetí části ale dokázali dvěma góly vývoj zápasu otočit a došli si pro výhru 3:2.

Elitní nahrávač Voráček si připsal další asistenci, Rittich v bráně Nashvillu šestkrát inkasoval

Číst článek

Pastrňák rozhodl o výhře Bruins v přesilové hře v 57. minutě, kdy po křižné přihrávce Brada Marchanda přes brankoviště vstřelil svou sedmou branku v sezoně.

Vancouver kvůli nezvládnuté třetí části prohrál devátý z posledních deseti zápasů a v tabulce Západní konference je předposlední, Boston na Východě drží desátou pozici.

Sestřih ze zápasu Boston - Vancouver:

Carolina prohrála na domácím ledě s Washingtonem 2:4 a nezvládla třetí z posledních čtyř zápasů.

Hurricanes dokázali ve třetí části smazat dvoubrankovou ztrátu, ale nepohlídali si úplný závěr zápasu, ve kterém dvakrát inkasovali.

Vyrovnávací branku na 2:2 připravil Ninu Niederreiterovi skvělou zpětnou přihrávkou Nečas, Capitals ale v 58. minutě odpověděli branku Dmitrije Orlova a definitivní podobu výsledku dal ranou do prázdné branky John Carlson.

Výsledky NHL:
Anaheim - Toronto 1:5, Chicago - San Jose 0:2, Minnesota - Tampa Bay 4:2, Carolina - Washington 2:4, New Jersey - Philadelphia 5:2, Boston - Vancouver 3:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme