Hertlova asistence na výhru nestačila, hokejisté San Jose prohráli doma s Minnesotou

Asistence Tomáše Hertla nestačila San Jose, které prohrálo doma s Minnesotou 3:6. Za Sharks zasáhl do hry od druhé třetiny za stavu 0:3 brankář Josef Kořenář, který pustil dva góly ze 17 střel. Žádný jiný hráč v sobotním programu NHL nebodoval.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl

Tomáš Hertl | Zdroj: Profimedia

Kořenář odolával do 40. minuty, ve které zvýšil Kevin Fiala z dorážky na 4:0. Český gólman inkasoval po druhé na začátku třetí třetiny, v níž Kirill Kaprizov upravil skóre v přesilové hře střelou z mezikruží na 5:1.

Howeův rekord v počtu startů v NHL vyrovnán, spoluhráč Hertla Marleau odehrál 1767. zápas

Číst článek

San Jose poté dvěma slepenými góly snížilo. U druhé gólu si připsal asistenci Hertl, jehož dobrou práci před brankou zužitkoval Evander Kane. Poslední gól padl při hře bez brankáře.

Jakub Vrána se dva dny po čtyřgólovém večeru neprosadil proti stejnému soupeři a s Detroitem doma podlehl Dallasu v odvetě 1:2 v prodloužení. Filip Hronek byl na ledě u obou branek, kterými Stars otočili skóre.

Český obránce nepřetlačil ve 44. minutě při dorážce důrazného Marka Pysyka a v prodloužení ztratil ve středním pásmu při rozehrávce puk. Z následného přečíslení dva na jednoho rozhodl Jamie Benn. Detroitu nepomohlo ani padesát zásahů Jonathana Berniera.

Výsledky NHL:
Pittsburgh - New Jersey 4:2, St. Louis - Colorado 5:3, Calgary - Montreal 5:2, Winnipeg - Toronto 1:4, NY Islanders - Washington 3:6, Detroit - Dallas 1:2 v prodl., Anaheim - Vegas 1:5, Florida - Carolina 4:3 v prodl., San Jose - Minnesota 3:6, Los Angeles - Arizona 0:4, Vancouver - Ottawa 4:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme