Francouz vychytal Coloradu výhru nad Detroitem, jednu branku inkasoval od Zadiny

Český hokejový brankář Pavel Francouz dvaatřiceti zásahy pomohl Coloradu k výhře 5:2 nad Detroitem. Jedním ze dvou úspěšných střelců Red Wings byl útočník Filip Zadina, který si připsal sedmou trefu v sezoně. Bodoval také Ondřej Palát, který asistoval u jedné branky Tampy Bay při výhře 5:3 nad Edmontonem.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Francouz

Pavel Francouz | Zdroj: Reuters

Francouz na ledě Detroitu pomohl Coloradu ke třetí výhře z posledních čtyřech zápasů a v desátém duelu, do kterého v sezoně zasáhl, zapsal osmé vítězství.

Gudas dal po 56 zápasech v NHL gól, překonal Ritticha. Voráček přihrál na vítěznou branku

Číst článek

Jedinými dvěma střelci, kteří ho ve středečním duelu překonali, byli Filip Zadina a Robby Fabbri.

Zadina se prosadil ve 32. minutě, kdy snížil na 1:2. Moritz Seider ujel s Adamem Ernem do přečíslení dva na jednoho, které Francouz úspěšným zákrokem zlikvidoval, akci ale dobruslil pardubický odchovanec, který z dorážky vstřelil svou dvaadvacátou branku v kariéře v NHL.

Sestřih ze zápasu Detroit Red Wings - Colorado Avalanche:

Palát se v 31. minutě zapojil do akce před třetím gólem Tampy Bay. Český forvard v útočném pásmu přistrčil kotouč Nikitovi Kučerovovi, jehož střelu doklepl do branky Brayden Point. Lightning ve zbytku zápasu přidali další dvě branky a připsali si třetí výhru za sebou.

Výsledky NHL:
Dallas - Winnipeg 3:2 v prodl., Detroit - Colorado 2:5, Montreal - Buffalo 4:0, Tampa Bay - Edmonton 5:3, Arizona - Los Angeles 2:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme