Kubalíkova asistence na výhru nestačila, gólman Vejmelka si vysloužil ocenění pro hvězdu zápasu

Český hokejový útočník Dominik Kubalík asistencí neodvrátil prohru Chicaga 3:6 na ledě Caroliny. Brankář Arizony Karel Vejmelka kryl v souboji s Washingtonem 30 střel, byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu, ale prohru 0:2 neodvrátil.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dominik Kubalík slaví se spoluhráči svůj premiérový gól v NHL

Domink Kubalík | Foto: Kamil Krzaczynski | Zdroj: ČTK/AP/

Hurricanes vyhráli i sedmý zápas v ročníku a spolu s Floridou jsou posledními dvěma týmy, které v novém ročníku NHL neztratili ani bod. Panthers v pátečním programu zdolali Detroit 3:2 v prodloužení a drží se v čele soutěže.

Calgary v NHL překvapuje a po sérii pěti venkovních výher je v čele Západní konference

Číst článek

Carolina rozhodla o pohodlné výhře nad Chicagem v prvních dvou třetinách, po kterých vedla 6:2. Na rozdíl tří branek snížil ve 49. minutě po krásné individuální akci Alex DeBrincat.

Americký útočník převzal puk v obraném pásmu, prosmýkl se mezi čtveřicí bránících hráčů a střelou na zadní tyč překonal brankáře Antti Raantu. Asistenci u DeBrincatova gólu si připsal také Kubalík. Martin Nečas v dresu Caroliny nebodoval, ve statistice plus/minus si však připsal tři kladné body.

Sestřih ze zápasu Chicago - Carolina:

Washington v domácím duelu s Arizonou střelecky dominoval, na první branku ovšem díky výbornému výkonu brankáře Vejmelky čekal až do 53. minuty. V přesilové hře překonal nováčka v brance Coyotes střelou od modré čáry John Carlson.

Při závěrečném risku Arizony bez brankáře se prosadil Alexandr Ovečkin a stanovil konečné skóre na 2:0. Hokejisté Arizony, za které odehrál bezmála 20 minut Dmitrij Jaškin, stále čekají na první výhru v sezoně a s jediným bodem jsou nejhorší v celé NHL.

Sestřih ze zápasu Washington - Arizona:

Výsledky NHL:

Vegas - Anaheim 5:4 po sam. nájezdech, Carolina - Chicago 6:3, NY Rangers - Columbus 4:0, Washington - Arizona 2:0, Detroit - Florida 2:3 po prodl., Dallas - Ottawa 1:4.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme