Nikdo mi nevolá, žertuje Jágr o nedostatku nabídek. Pošli číslo, napsali mu ze záložního týmu

Hokejový útočník Jaromír Jágr se na Floridě připravuje na další sezonu v zámořské NHL, stále však není jasné, zda bude pokračovat v dresu Panthers. Pětačtyřicetiletá hvězda se podle všeho stane v sobotu 1. července volným hráčem a bude mít možnost podepsat smlouvu s jakýmkoliv týmem. Jágr na vzniklou situaci zareagoval na sociálních sítích pro sebe typickým způsobem.

Tento článek je více než rok starý.

Sunrise Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr s pukem po 1887. bodu v NHL

Jaromír Jágr s pukem po 1887. bodu v NHL | Foto: NHL.com

„Všude, kam se podívám, čtu, že volným hráčům volá 10 až 12 týmů. Mně nevolal nikdo. Naopak, když volám já jim, tak mi to nikdo nezvedá,“ napsal na twitteru a vzkaz doplnil smajlíky i českou vlajkou.

A zanedlouho přidal další vtipný tweet s fotografiemi. Na jedné je rozesmátý s telefonem v ruce v roce 1994 a na druhé kouká upřeně na telefon. „Rok 1994 - všichni generální manažeři volali, 2017 - žádný telefonát.“

Pod tímto příspěvkem se objevil komentář od záložního týmu Pittsburghu Wheeling Nailer : „Dej nám číslo.“

Nejreálněji se momentálně stále jeví možnost, že bude Jágr v NHL pokračovat na Floridě. Generální manažer Dale Tallon i nyní potvrdil, že s nejlepším českým hráčem historie jedná.

„S jeho agentem Petrem Svobodou mluvím pravidelně. Prakticky každý den, někdy obden. Mluvil jsem s ním i dnes a zítra budu opět, takže nevím, odkud tahle zpráva pochází,“ uvedl Tallon. Zároveň poukázal na skutečnost, že na dohodu s Jágrem je čas i po otevření trhu s volnými hráči. „Tak to samozřejmě je. Máme ho až do září, října,“ řekl.

Jágr na Floridu přišel v únoru 2015 z New Jersey a následně dvakrát podepsal s klubem roční smlouvu. Podle informací zámořských médií mají Panteři o služby kladenského odchovance enormní zájem i nadále, Tallon se ale se Svobodou chce domluvit na snížení Jágrova platu. Nejproduktivnější Evropan v historii NHL v minulé sezoně vydělal včetně bonusů 5,515 milionu dolarů.

Jágr v minulé sezoně odehrál za Floridu všech 82 zápasů a nasbíral 46 bodů za 16 gólů a 30 asistencí. V NHL hrál za Pittsburgh, Washington, New York Rangers, Philadelphii, Dallas, Boston a New Jersey. Celkem zaznamenal ve 1711 zápasech 1914 bodů za 765 branek a 1149 asistencí.

nis, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme