Z hokejové reprezentace vypadli Mozík, Najman a Kousal. Tým v neděli doplní Moravčík a Smejkal

Z kádru hokejové reprezentace připravující se na mistrovství světa v Rize vypadli obránce Vojtěch Mozík a útočníci Ondřej Najman s Pavlem Kousalem. Na dalším srazu v neděli tým naopak doplní obránce Michal Moravčík a útočník Jiří Smejkal z finského celku Tappara Tampere.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání Euro Hockey Challenge: ČR - Slovensko, 6. května 2021 v Praze. Zleva Ondřej Najman z ČR a Adrián Holešinský ze Slovenska

Utkání Euro Hockey Challenge: ČR - Slovensko, 6. května 2021 v Praze. Zleva Ondřej Najman z ČR a Adrián Holešinský ze Slovenska | Foto: Vít Šimánek | Zdroj: ČTK

Trojice Mozík, Najman a Kousal nastoupila ve čtvrtečním zápase proti Slovensku, v pátek je již trenéři do sestavy nezařadili. „Kdyby se něco stalo, tak bychom je pozvali zpět, ale momentálně jsou vyřazeni,“ řekl asistent trenéra Jaroslav Špaček v online rozhovoru novinářům před odvetou se Slováky.

Hráči už jsou po dlouhé přípravě unavení. Nejlépe hráli finalisté, řekl po výhře nad Slováky trenér Pešán

Číst článek

Uvolnili jsme je, abychom je tady nezdržovali, když už nejsou v sestavě. Budou koukat na hokej doma, uvedl Špaček.

Naopak nově tým doplní Moravčík a Smejkal, pro které ve Finsku skončila klubová sezona ve středu, kdy Tappara prohrála souboj o třetí místo v lize s IFK Helsinky.

Měli by se připojit v neděli večer, řekl Špaček s tím, že po pátečním večerním zápase zřejmě opustí kádr i jeden ze čtveřice brankářů, kteří se s týmem nyní připravují.

V neděli se v Praze reprezentace sejde před Českými hrami, které se uskuteční jako generálka na mistrovství světa příští týden. Do nich by mohly v závěru zasáhnout i posily z NHL.

🇨🇿 V přípravě #narodnitym na #mshokej nebudou pokračovat Vojtěch Mozík, Ondřej Najman a Pavel Kousal. Kluci, díky a hodně štěstí! 💪

12:58 – 07. 05. 2021

3 44

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme