Obránce Polák si v NHL připsal jednu asistenci, jeho Toronto ale prohrálo v prodloužení

Hokejový obránce Roman Polák z Toronta si v jediném pondělním utkání NHL připsal asistenci, Maple Leafs ale ztratili dvoubrankový náskok a prohráli doma s Columbusem 2:3 v prodloužení. Jednatřicetiletý bek se do statistik zapsal po čtyřech zápasech bez bodu.

Toronto Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obránce Roman Polák v dresu Toronta. V pozadí se ze vstřelené branky radují hráči Columbusu.

Obránce Roman Polák v dresu Toronta. V pozadí se ze vstřelené branky radují hráči Columbusu. | Foto: Chris Young | Zdroj: AP

Po bezbrankové první třetině v 32. minutě střední útočník Tyler Bozak od mantinelu posunul puk na útočnou modrou k Polákovi, jehož střelu tečoval před brankou James van Riemsdyk. Polák si tak čtvrtou nahrávkou v ročníku vylepšil bilanci na šest bodů v 25 duelech. Za necelých pět minut zvýšil na rozdíl dvou branek William Nylander střelou z pravého kruhu v přesilové hře.

Columbus snížil v 56. minutě zásluhou kapitána Nicka Foligna a o 108 vteřin později zařídil vyrovnání devatenáctiletý nováček Pierre-Luc Dubois. V prodloužení mohl o bodu navíc pro Toronto rozhodnout Bozak, který ale samostatný únik neproměnil, a tak z přečíslení v čase 63:11 vstřelil vítězný gól Artěmij Panarin.

Centr Lukáš Sedlák v dresu Blue Jackets vyšel bodově naprázdno.

NHL:
Toronto - Columbus 2:3 v prodl. (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Branky: 32. J. van Riemsdyk (Polák), 37. W. Nylander - 56. N. Foligno, 58. Dubois, 64. Panarin. Střely na branku: 37:33. Diváci: 18 933. Hvězdy utkání: 1. Panarin, 2. Bobrovskij (oba Columbus), 3. J. van Riemsdyk (Toronto).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme