Zemřel Jaromír Jágr starší. Otci slavného hokejisty bylo 82 let, působil i jako prezident kladenského klubu

Ve věku 82 let zemřel Jaromír Jágr starší, který se dlouhodobě potýkal se zdravotními problémy. Jeho syn Jaromír o úmrtí svého otce informoval na sociální síti Instagram.

Tento článek je více než rok starý.

Kladno (Aktualizováno: 10:52 16. 11. 2022) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr starší na snímku z roku 2012

Jaromír Jágr starší na snímku z roku 2012 | Zdroj: Profimedia

„Jestli je pravda, že si děti před narozením vybírají rodiče, tak mé první rozhodnutí bylo to nejlepší, které jsem kdy udělal. Děkujeme za vše, tati,“ napsal majitel kladenských Rytířů ve svém instagramovém příběhu.

Bývalý hráč a prezident Kladna Jágr starší byl od roku 2014 členem Síně slávy kladenského hokeje.

Otec jako vzor

V letošním obsáhlém rozhovoru s moderátorkou Radiožurnálu Lucií Výbornou padesátiletý Jágr například zmínil, že pro něj otec byl vždy vzorem a že jeho radami se řídí dodnes.

„Můj otec, stoprocentně. I když absolutně nechápu, proč jsem poslouchal otce, který nehrál hokej na žádné úrovni, ale poznatky, které mi říkal, tak byly geniální. Nevím, kde na ně přišel, ale byly to základní věci, které mi řekl a používám je dodnes,“ řekl majitel kladenského hokejového klubu.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme