Pastrňák pohotovou dorážkou zajistil Bostonu bod, Vrána završil výhru Washingtonu

Útočník Bostonu David Pastrňák vstřelil na ledě Toronta svůj čtvrtý gól v posledních čtyřech zápasech, Bruins přesto prohráli v prodloužení. Do prázdné branky se při výhře Capitals nad Pittsburghem trefil Jakub Vrána.

Toronto Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Pastrňák

David Pastrňák | Foto: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

David Pastrňák potvrzuje v NHL pověst střelce. Bodoval už ve čtvrtém utkání za sebou a celkem v posledních čtyřech zápasech vstřelil čtyři góly. Ten poslední na ledě Toronta, když v přesilové hře využil práci spoluhráče Szwarze a z dorážky poslal Boston do vedení 2:1. V pokleku pak slavil už svou desátou trefu v sezoně.

Vedení ale Medvědům nevydrželo. Minut před koncem vyrovnal Van Riemsdyk a po minutě prodloužení zajistil obrat a druhý bod Torontu Patrick Marleau.

Druhým 21letým českým střelcem v nočních zápasech byl Jakub Vrána z Washingtonu. Pražský rodák dal razítko na vítězství Washingtonu nad Pittsburghem 4:1, když tři minuty před koncem vypíchl puk riskujícím Tučňákům a skóroval do prázdné branky.

Teprve druhý bod v sezoně má útočník Dallasu Martin Hanzal. Zkušený centr připravil proti NY Islanders střeleckou pozici pro Lindella, který zvyšoval na konci první třetiny už na 3:0, hráči Stars pak přidali další dvě branky a vyhráli 5:0.

Tomáš Nosek z Las Vegas už po necelých sedmi minutách zápasu s Winnipegem rozjel akci, kterou tvrdou ranou zakončil Luca Sbisa, pardubický odchovanec se podílel na výhře 5:2.

NHL:
Buffalo - Florida 1:4, Toronto - Boston 3:2 v prodl., Washington - Pittsburgh 4:1, Dallas - NY Islanders 5:0, Colorado - Ottawa 3:4 v prodl. (hráno ve Stockholmu), Columbus - Carolina 1:3 a utkání Vegas - Winnipeg 5:2.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme