Pavelec v NHL zůstává. U Rangers bude dělat dvojku Lundqvistovi

Hokejový brankář Ondřej Pavelec podepsal roční smlouvu s New York Rangers. Po skončení angažmá ve Winnipegu tak bude dál působit v NHL. Devětadvacetiletý mistr světa z roku 2010 by měl v novém působišti krýt záda hvězdnému Henriku Lundqvistovi. Podle informací kanadské televizní společnosti TSN si Pavelec v příštím roce vydělá 1,3 milionu dolarů.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ondřej Pavelec přispěl ve svém druhém utkání po návratu ke druhé výhře Winnipegu

Ondřej Pavelec přispěl ve svém druhém utkání po návratu ke druhé výhře Winnipegu | Zdroj: Reuters

Pavelec v minulé sezoně odchytal v NHL jen osm zápasů. Na začátku ročníku jej Jets poslali na farmu do nižší AHL a i přes poměrně lukrativní smlouvu českého gólmana se rozhodli vsadit na dvojici Connor Hellebuyck - Michael Hutchinson.

V polovině ledna sice Winnipeg povolal Pavelce zpět k hlavnímu týmu, kladenský odchovanec se ale brzy zranil a sezona pro něj předčasně skončila. Účastník olympijských her ve Vancouveru a v Soči chytal v NHL i za Atlantu, která jej v roce 2005 draftovala ve druhém kole.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme