Pokud Jaromír Jágr nastoupí proti Benátkám v Liberci, hrát proti němu bude Petr Nedvěd

Pokud se Jágr objeví v sobotu při zápase Kladna proti Benátkám nad Jizerou v Liberci, měl by se v dresu Benátek představit Petr Nedvěd. Radiožurnálu to potvrdil ředitel benáteckého klubu Jan Slivka.

Tento článek je více než rok starý.

Liberec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Nedvěd startuje na svých druhých olympijských hrách, poprvé ale se lvíčkem na prsou

Hokejista Petr Nedvěd | Zdroj: ČTK

To, jestli Jaromír Jágr nastoupí, není stále jasné. Český hokejista zatím nepřiletěl z Calgary do Prahy. Kladenský klub nyní požádal o transferkartu Český hokejový svaz.

„V případě, že se to utkání odehraje v Liberci, tak Petr Nedvěd nastoupí za naše farmářské mužstvo Tygrů,“ řekl Radiožurnálu ředitel benáteckého klubu Jan Slivka.

Druhá nejvyšší hokejová liga se těší na Jágra. Zápas Benátek s Kladnem se může hrát v Liberci

Číst článek

„Myslím si, že je to dobrá myšlenka. Bude to taková předehra toho, že druhý den v utkání Liberce se Spartou se bude ke stropu vyvěšovat dres 93 Petra Nedvěda,“ dodává Slivka.

Jaromíra Jágra umístilo v neděli Calgary Flames na listinu volných hráčů. Z té si ho nikdo nevybral a následně kladenský klub oznámil, že Jágr bude hrát za něj.

Petr Nedvěd ukončil kariéru v roce 2014, když před tím odehrál šest sezon za Bílé Tygry z Liberce. Nedvěd je i účastníkem dvou olympiád. Nejdříve v roce 1994, kdy slavil s Kanadou stříbro. V roce 2014 se objevil na hrách v Soči už v českém dresu.

Pavel Petr, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme