Hokejisty Chomutova posílí zkušený Radek Duda, poprvé by měl nastoupit v neděli

Hokejisty Chomutova posílí útočník Radek Duda, který v úvodu sezony působil v prvoligových Benátkách nad Jizerou. Devětatřicetiletý bývalý reprezentant naposledy hrál v extralize v sezoně 2015/16 za Litvínov, potom odešel na dvě sezony do druhé nejvyšší německé soutěže do Freiburgu.

Tento článek je více než rok starý.

Chomutov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chomutovští hokejisté

Chomutovští hokejisté | Foto: Ondřej Deml | Zdroj: ČTK

„Přijede v sobotu na trénink. My budeme pracovat na tom, aby mohl v neděli nastoupit,“ řekl sportovní manažer a trenér Chomutova Vladimír Růžička starší.

První porážka pro Litvínov. Verva podlehla Třinci, Chomutov posedmé v řadě prohrál

Číst článek

Chomutov je po dnešní prohře s Vítkovicemi i po sedmém kole bez bodu. Do utkání už zasáhla jedna nová posila, finský útočník Masi Marjamäki.

„Čekáme, že to zvedne jako Fin trochu Radek. Je to hokejista, dobrý kluk, mám s ním jen dobré zkušenosti, věřím, že nás posune zase malinko výš. Uvidíme, s kým nastoupí. Nechte se překvapit,“ uvedl Růžička, který hledá ještě další posily.

„Něco dalšího během příštího týdne, mužstvo se musí posouvat jinam,“ dodal Růžička. Duda v první lize za Benátky nad Jizerou sehrál 10 zápasů a připsal si šest bodů za tři branky a stejný počet asistencí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme