Pivo za dva dolary a jen domácí zápasy. Jágr dostal nabídku na speciální kontrakt

Hokejová legenda odehrála v NHL už 23 sezón. Ale po té poslední stále nemá na stole žádnou nabídku na smlouvu. Florida Panthers, za kterou hrál naposledy, nenabídla Jaromíru Jágrovi prodloužení kontraktu. Na slunné Floridě však český útočník může zůstat. "Kontrakt" mu nabídl tým Florida Everblades, který hraje poloprofesionální soutěž.

Tento článek je více než rok starý.

Estero / USA Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr v dresu Florida Panthers

Jaromír Jágr v dresu Florida Panthers | Zdroj: Reuters

Everblades slaví letos 20 let svého působení v East Coast Hockey League (ECHL). Jágr by tak byl jistě hvězdným skalpem mladého týmu. „Věříme, že by dohoda dávala smysl oběma stranám. Jaromír by měl možnost pokračovat ve hře, kterou miluje, a přitom zůstat v tropickém ráji jižní Floridy," uvedl na webových stránkách klubu PR manažer a zároveň hlasatel Alex Reed.

„Z našeho pohledu je to víc než jasné. Jen si představte vidět '68' bruslit v Germain Areně s dlouhými vlajícími vlasy," dodal Reed.

Kladenský odchovanec nejspíš nabídku nepřijme, ale podle všech výhod a bonusů o něj floridské mužstvo velmi stojí. Hlavním trumfem podle klubu je, že by Jágr podepsal tzv. „Weekend Warrior" smlouvu. V doslovném překladu by byl jen víkendovým bojovníkem. Hrál by tedy jen páteční a sobotní domácí zápasy a zbavil by se dlouhého cestování. 

"Dokonce bychom mu i poslali řidiče, aby ho přivezl a poté, pokud to bude nutné, i odvezl," nabízí útočníkovi v nadsázce PR manažer. Nezapomíná ani na stravování možné hlavní hvězdy. Jágr by měl možnost koupit si každou středu hot dog, víno nebo pivo jen za dva dolary. K tomu všemu ještě muffiny s dietní colou v lůžkově upraveném autobuse.

Nové působiště pro Jágra? Spekuluje se o nováčkovi nebo týmech plných mladíků

Číst článek

Opominout nelze ani sportovní stránku věci. Český útočník by hrál na místě, kde trénuje velká většina hvězd NHL. Navíc hokejová adresa Everblades rovná se zaručený úspěch - v ECHL se tým dostal v 19 sezónách hned 18krát do play-off. Tým ještě přidává, že kdyby Jágr přišel, potkával by před halou v přilehém rybníčku aligátora. Kdo by takové nabídce odolal?

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme