Vedení hokejových Pardubic odvolalo celý realizační tým v čele s trenérem Králem

Vedení hokejových Pardubic odvolalo po vyřazení Dynama ve čtvrtfinále play-off extraligy s Českými Budějovicemi realizační tým v čele s hlavním trenérem Richardem Králem. Končí i jeho asistenti David Havíř, Petr Sýkora a také manažer Tomáš Rolinek.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení hokejových Pardubic odvolalo po vyřazení Dynama ve čtvrtfinále play-off realizační tým v čele s hlavním trenérem Richardem Králem (druhý zleva na snímku z 8. března 2022).

Vedení hokejových Pardubic odvolalo po vyřazení Dynama ve čtvrtfinále play-off realizační tým v čele s hlavním trenérem Richardem Králem (druhý zleva na snímku z 8. března 2022). | Zdroj: ČTK

„Chci poděkovat Richardu Královi a jeho asistentům za práci, kterou odvedli. Posunuli tým dvakrát po sobě do čtvrtfinále, urazili kus cesty. Dynamo teď potřebuje další impulz, aby v příštích sezonách bojovalo o medaile,“ uvedl majitel klubu Petr Dědek.

České Budějovice vyřadily Pardubice v pěti zápasech, Spartu poslal do semifinále gól v třetím prodloužení

Číst článek

Složení nového trenérského týmu oznámí vedení Dynama v nejbližších dnech. Podle neoficiálních informací by se do Pardubic měl vrátit Marek Zadina, který je nyní asistentem Václava Varadi v Třinci. I v Dynamu by ale měl působit jako asistent.

Jednapadesátiletý Král vedl Pardubice od listopadu 2020, kdy na střídačce nahradil Milana Razýma. V minulé sezoně pod jeho vedením Dynamo obsadilo sedmé místo po základní části a ve čtvrtfinále play-off prohrálo s Mladou Boleslaví.

V aktuálním ročníku ambiciózní tým po nevydařeném závěru základní části skončil pátý. V předkole vyřadil Karlovy Vary, ale ve čtvrtfinále nestačil na České Budějovice.

Cílem byla medaile, to jsme nesplnili. Musíme přidat. Příští rok slavíme sto let klubu a náš cíl bude více než čtyřka. Změny přijdou, napsal Dědek na twitteru v pondělí poté, do Dynamo prohrálo pátý čtvrtfinálový zápas na ledě Motoru a z play-off vypadlo.

Cílem byla medaile, to jsme nesplnili. Musíme přidat. Příští sezónu slavíme 100 let @hcpce a náš cíl bude víc než čtyřka. Změny přijdou, ale jaké konkrétní to zveřejníme s odstupem času.

19:46 – 28. 03. 2022

5 363

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme