Sobotka si při porážce St. Louis připsal tři minusové body. Winnipeg je první v Západní konferenci

V osmi pátečních zápasech NHL se žádnému z českých hráčů nepodařilo bodovat. Hokejový útočník Vladimír Sobotka ze St. Louis si při domácí porážce s Los Angeles 1:4 připsal tři minusové body do statistiky plus/minus. Neúspěchu Blues využil Winnipeg, jenž přestřílel Vegas 7:4 a posunul se do čela Západní konference.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Sobotka (71) v souboji s protihráčem z Vancouveru

Vladimír Sobotka (71) v souboji s protihráčem z Vancouveru | Zdroj: Reuters

St. Louis zakončilo sérii pěti zápasů před vlastními diváky, v nichž zvítězilo pouze dvakrát. O čtvrtý triumf Los Angeles v řadě se výrazně postaral forvard Tyler Toffoli, zvolený první hvězdou večera. Pětadvacetiletý Kanaďan se trefil dvakrát a v sezoně už zaznamenal třináct branek.

Faksa gólem a nahrávkou pomohl Dallasu k výhře, Jágr s Plekancem asistovali

Číst článek

Na stejné číslo se vypracoval i kapitán Anže Kapitar, jehož gól na 2:0 se ukázal jako vítězný. Podeváté se prosadil švédský útočník Adrian Kempe. Brankář Darcy Kuemper pochytal 39 střel a dočkal se ocenění druhé hvězdy utkání. O jediný gól domácích se postaral centr Patrik Berglund.

Winnipeg o výhře nad Golden Knights rozhodl v závěrečné dvacetiminutovce, v níž Vegas zdolal 5:2. Patrik Laine a Mark Scheifele zaznamenali po gólu a dvou asistencích, kapitán Blake Wheeler po třech nahrávkách. Jets doma bodovali podeváté za sebou, Vegas prohrálo potřetí v řadě.

Šustrův první gól v sezoně Tampě nestačil, Boston nasměroval k výhře Pastrňák

Číst článek

Rakouský útočník Michael Grabner rozhodl hattrickem o výhře New York Rangers nad Carolinou 5:1. Kapitán San Jose Joe Pavelski 300. gólem v základní části vyrovnával proti Floridě na 1:1. O vítězný gól Sharks na 2:1 se postaral Chris Tierney. Pittsburghský vůdce Sidney Crosby bodoval v pátém souboji po sobě a gólem a asistencí pomohl k porážce Buffala 4:0. Ottawa díky výhře 6:5 na ledě New York Islanders ukončila sérii sedmi proher.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme