Zlínští hokejisté vyhráli podruhé v řadě, Pardubicím nastříleli šest branek

Zlínští hokejisté si v předehrávce 9. kola snadno poradili s pardubickým Dynanem 6:1, když si po dvou brankách připsali Jakub Šlahař a Antonín Honejsek. Zbývající dvě trefy dodali David Nosek a Jakub Herman. Díky výhře se Berani posunuli na deváté místo v extraligové tabulce.

Tento článek je více než rok starý.

Zlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Souboj před brankou Ondřeje Kacetla

Souboj před brankou Ondřeje Kacetla | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK

Zlínští vstoupili do utkání daleko lépe než hosté z Pardubic. Skóre sice otevřel až v desáté minutě po přečíslení Jakub Šlahař, ale domácí měli šance už od začátku zápasu.

Hokejisté Sparty otočili duel proti Karlovým Varům a poskočili na třetí místo

Číst článek

Necelé tři minuty na to navyšoval vedení zlínských David Nosek, který tečoval k pravé tyči nahození od Tomáše Žižky. Čtyři sekundy před sirénou přidal třetí zlínskou branku a svou druhou v tomto duelu Šlahař.

V první třetině vyslali Berani na Ondřeje Kacetla celkem 12 střel, oproti tomu hosté z východu Čech jen čtyři. Zlín ve svém tempu ale nepolevil a už na 4:0 po zhruba půl hodině základní hrací doby zvyšoval Antonín Honejsek.

I Pardubice se dočkaly ve druhé části jednoho přesného zásahu. Na rozdíl tří branek snižoval Tomáš Vondráček, ke kterému se dostal odražený kotouč. Naděje hostů na případné další snížení ale zmařil po čtyřech minutách druhým přesným zásahem Honejsek.

I ve třetí třetině se diváci na stadionu Luďka Čajky dočkali branky. V 54. minutě zvyšoval už na 6:1 Jakub Herman, který vložil hůl do rány Honejska a usměrnil ji za Kacetlova záda. Ze zlínské druhé formace si tak všichni útočnici připsali minimálně jednu branku.

PSG Berani Zlín - HC Dynamo Pardubice 6:1 (3:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 10. Herman (Honejsek, Gazda), 13. Nosek (Žižka, Poletín), 20. Šlahař (Fořt, Herman), 27. Honejsek (Herman), 36. Honejsek (Nosek), 54. Herman (Honejsek, Šlahař) - 32. Vondráček (M. Kratochvil, P. Sýkora). Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 1:4. Bez využití. Diváci: 3385.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme