Kouč Miloslav Hořava končí na střídačce hokejistů Mladé Boleslavi

Hokejistům Mladé Boleslavi skončila ve středu sezona a už hlásí první změny v týmu. Z osobního rozhodnutí končí u mužstva kouč Miloslav Hořava. Trenéry týmu tak zůstanou Radim Rulík a Pavel Patera. Informoval o tom klub na svém webu.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miloslav Hořava již nebude pokračovat jako trenér hokejistů Mladé Boleslavi

Miloslav Hořava již nebude pokračovat jako trenér hokejistů Mladé Boleslavi | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: ČTK

„Ačkoliv ze strany klubu byl zájem, aby trenérská trojice působila ve stejném složení i v nadcházející sezoně 2019/2020, osobní rozhodnutí Miloslava Hořavy nutí Bruslaře pozměnit plány. Trenéry A týmu proto v příští sezoně budou Radim Rulík a Pavel Patera, kteří si tento post zasloužili svým přístupem a odvedenou prací v uplynulém ročníku,“ uvedl mladoboleslavský klub.

Bílí Tygři jsou v semifinále extraligy. Liberec vyřadil Boleslav v prodloužení pátého zápasu

Číst článek

Trio trenérů Hořava, Rulík, Patera přišlo do Středočeského celku v říjnu loňského roku, kdy nahradilo na pozici hlavního kouče Vladimíra Kýhose. Od té doby dostali mužstvo z dolních příček tabulky na konečné osmé místo po základní části Tipsport extraligy, dovedli tým k vítězství v předkole play-off proti Zlínu a vypadli až ve čtvrtfinále po sérii 1:4 na zápasy s Bílými tygry z Liberce.

„Hráči nyní absolvují osobní pohovory a hodnocení sezony. Poté je čeká několikatýdenní dovolená. Na letní přípravu se A tým BK Mladá Boleslav sejde na začátku května,“ informoval klub.

and Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme