Útočník Hertl gólem pomohl San Jose k výhře nad Kings, Šimek si připsal asistenci

Český hokejový útočník Tomáš Hertl pomohl svou devátou brankou v sezoně NHL k výhře San Jose nad Los Angeles 4:2. Odchovanec pražské Slavie si tak v osmém zápase po prodělané nákaze koronavirem připsal osmý bod. Přihrávkou se na Hertlově gólu podílel i obránce Radim Šimek.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl

O čtvrtou branku Sharks se povedenou individuální akcí postaral Hertl (ilustrační foto) | Zdroj: Profimedia

San Jose vstřelilo v úvodních dvou minutách třetí třetiny dvě branky a odskočilo na 4:1. O čtvrtou branku Sharks se povedenou individuální akcí postaral Hertl.

Český centr si našel puk ve středním pásmu, kličkou na osu hřiště se zbavil obránce a z prostoru mezi kruhy prostřelil brankáře Calvina Petersena.

Buffalo podlehlo v Pittsburghu 2:5 a od zavedení samostatných nájezdů v případě remízy prohrálo jako první tým 15 zápasů v řadě.

Sabres čekají na výhru už měsíc, koncem února porazili New Jersey 4:1. Útočník Radim Zohorna v dresu Penguins nenastoupil, na premiéru v NHL tak stále čeká.

Výsledky NHL:
Ottawa - Calgary 3:1 (0:0, 0:1, 3:0), Minnesota - Anaheim 3:2 (2:1, 1:1, 0:0), San Jose - Los Angeles 4:2 (0:0, 2:1, 2:1), Pittsburgh - Buffalo 5:2 (2:1, 2:0, 1:1), Vancouver - Winnipeg 1:5 (0:0, 0:3, 1:2), utkání Montreal - Edmonton bylo odloženo

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme