Hertl se za gól a asistenci stal první hvězdou večera, Voráčkova branka nezabránila prohře Philadelphie

Tomáš Hertl se stal první hvězdou zápasu San Jose proti Vancouveru, když se na výhře Sharks 7:2 podílel gólem a jednou nahrávkou. Naopak jedna trefa Jakuba Voráčka nezabránila prohře Philadelphie s Pittsburghem 1:4. Z Čechů se ještě prosadil Jakub Vrána z Washingtonu, kterému nahrával Michal Kempný.

Tento článek je více než rok starý.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Voráček se spoluhráčem Waynem Simmondsem v utkání proti Pittsburghu (ilustrační foto)

Jakub Voráček se spoluhráčem Waynem Simmondsem v utkání proti Pittsburghu (ilustrační foto) | Foto: Eric Hartline-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

San Jose vstoupilo do utkání proti Vancouveru velmi dobře, když už po první třetině vedlo 3:0. V té druhé si najel na přihrávku Joonase Donskoie Hertl, dokázal přesně zakončit a zvyšoval už na 5:1 pro Sharks.

Vancouver sice vstřelil dvě branky, ale na výraznější zdramatizování zápasu to nestačilo. San Jose se díky tomuto vítězství posunulo do čela pacifické divize o bod před Calgary.

Jakub Voráček bodoval posedmé v řadě a přestože byl u všech inkasovaných branek, stal se třetí hvězdou duelu mezi Pittsburghem a Philadelphií.

Třemi body za gól a dvě nahrávky se na triumfu Penguins podílel Sidney Crosby. Ocenění pro nejlepšího hráče večera připadlo gólmanovi vítězů Mattu Murraymu, který zastavil 50 střel.

Z branky se radoval i Jakub Vrána z Washingtonu, jemuž asistoval obránce Michal Kempný. Capitals přestříleli Los Angeles 6:4. Čtyřmi body pomohl obhájcům Stanley Cupu Jevgenij Kuzněcov a třemi kapitán Alexandr Ovečkin, jenž s 38 trefami vede pořadí kanonýrů.

ČTK, bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme