Bratři Zohornové pokračují v Chabarovsku. Reprezentační útočníci prodlouží smlouvu o další rok

Hokejoví útočníci Tomáš a Hynek Zohornové budou i nadále hrát v Kontinentální lize za Chabarovsk. Zástupci Amuru na sociálních sítích oznámili, že se s českými reprezentanty domluvili na nových ročních smlouvách, které by hráči měli v nejbližší době podepsat.

Tento článek je více než rok starý.

Chabarovsk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hynek Zohona dal svůj první gól na turnaji

Hynek Zohorna v dresu národního týmu | Foto: Jonas Ekstrome | Zdroj: Reuters

„Víme, že trh s hráči má svá pravidla, ale za stejných nabízených podmínek zvolím Amur. A bratr to vidí podobně,“ uvedl již minulý týden Tomáš Zohorna pro web Russia-Hockey.ru.

Zatím poslední zlatá medaile. Před 10 lety porazil národní tým ve finále mistrovství světa Rusko

Číst článek

Dvaatřicetiletý útočník hájí barvy Chabarovsku od roku 2015 a je neproduktivnějším hráčem v klubové historii. V KHL za Amur odehrál včetně play-off 280 zápasů, ve kterých nasbíral 144 bodů za 59 branek a 85 asistencí. Účastník olympijských her v Pchjongčchangu a tří světových šampionátů nastupoval i s kapitánským „céčkem“.

Od minulého roku působí s Tomášem Zohornou v Chabarovsku i jeho o tři roky mladší bratr Hynek, který byl v předešlé sezoně druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. V 62 utkáních vstřelil 11 gólů a přidal 22 asistencí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme