Bratři Zohornové pokračují v Chabarovsku. Reprezentační útočníci prodlouží smlouvu o další rok

Hokejoví útočníci Tomáš a Hynek Zohornové budou i nadále hrát v Kontinentální lize za Chabarovsk. Zástupci Amuru na sociálních sítích oznámili, že se s českými reprezentanty domluvili na nových ročních smlouvách, které by hráči měli v nejbližší době podepsat.

Chabarovsk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hynek Zohona dal svůj první gól na turnaji

Hynek Zohorna v dresu národního týmu | Foto: Jonas Ekstrome | Zdroj: Reuters

„Víme, že trh s hráči má svá pravidla, ale za stejných nabízených podmínek zvolím Amur. A bratr to vidí podobně,“ uvedl již minulý týden Tomáš Zohorna pro web Russia-Hockey.ru.

Zatím poslední zlatá medaile. Před 10 lety porazil národní tým ve finále mistrovství světa Rusko

Číst článek

Dvaatřicetiletý útočník hájí barvy Chabarovsku od roku 2015 a je neproduktivnějším hráčem v klubové historii. V KHL za Amur odehrál včetně play-off 280 zápasů, ve kterých nasbíral 144 bodů za 59 branek a 85 asistencí. Účastník olympijských her v Pchjongčchangu a tří světových šampionátů nastupoval i s kapitánským „céčkem“.

Od minulého roku působí s Tomášem Zohornou v Chabarovsku i jeho o tři roky mladší bratr Hynek, který byl v předešlé sezoně druhým nejproduktivnějším hráčem týmu. V 62 utkáních vstřelil 11 gólů a přidal 22 asistencí.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme