Další velká posila pro Pardubice. Do konce sezony přichází reprezentační útočník Tomáš Zohorna

Hokejové Pardubice posílí útočník Tomáš Zohorna, jenž předčasně ukončil své působení v týmu KHL Amur Chabarovsk. Dynamu by měl pomoci v play-off a v týmu působit minimálně do konce letošní sezony, uvedl klub na svém webu. Třiatřicetiletý rodák z Havlíčkova Brodu se do Pardubic vrací po šesti sezonách v Rusku, kde hrál za Chabarovsk, jehož byl dokonce kapitánem.

Tento článek je více než rok starý.

Pardubice Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejista Tomáš Zohorna

Hokejista Tomáš Zohorna | Zdroj: Český olympijský výbor

„Návrat Tomáše je pro nás obrovským posílením před závěrem sezóny. Jeho rozhodnutí vrátit se do Čech nám přihrálo možnost získat pro náš tým velice zkušeného a protřelého reprezentanta, který při svém působení v zahraničí vyzrál v kompletního hokejistu. V české extralize působí jen velmi málo podobných hokejistů. Díky jeho angažování mohou být naše ambice ještě vyšší,“ řekl pro klubový web sportovní ředitel Dynama Pardubice Dušan Salfický.

Zohorna již v dresu Pardubic získal dvakrát v letech 2010 a 2012 mistrovský titul, v šesti sezonách v KHL nastoupil do 312 utkání a připsali si 163 bodů. V dresu národního týmu si zahrál na olympijských hrách v Pchjongčchangu a třech mistrovstvích světa.

V letošní sezoně za Chabarovsk zaznamenal v 37 utkáních 21 bodů.

HOTOVO. Tomáš Zohorna se vrací z KHL do @HC DYNAMO PARDUBICE. Bude posilou do konce sezóny. Mluvili jsme spolu, už se těší domů a chce přispět k návratu Dynama na nejvyšší příčky @Tipsport extraliga.

09:20 – 30. 01. 2021

23 431

Tomáš Zohorna je další velkou posilou Dynama pro zbytek této sezony! 🏒🐴🔴⚪➡ bit.ly/Návrat_Tomáše_…

09:30 – 30. 01. 2021

9 190

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme