Varům chybí k extralize bod. 'Když někdo říká, že v play-off je tlak, vůbec neví, jaký je v baráži'

Spoléhat se na cizí pomoc je někdy naprosto zbytečné. Své by si k tomu řekli třeba hokejisté Karlových Varů. Od Jihlavy potřebovali pomoc v podobě barážové výhry s Litvínovem. V součtu se svojí výhrou 3:0 nad Kladnem by to pak znamenalo návrat do extraligy. Jenže nic takového se nakonec v Karlových Varech neslavilo.

Karlovy Vary Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Varů jsou blízko návratu do extraligy

Hokejisté Varů jsou blízko návratu do extraligy | Foto: Slavomír Kubeš | Zdroj: ČTK

Dvě kola před koncem barážového dramatu jsou Karlovy Vary prozatím nejlepší a z celé čtyřky mají také největší šanci na postup do extraligy.

Martin Dočekal je připravený naskočit do finále, při zranění maturoval a zaskakoval za kustody

Číst článek

Vlastně už v ní mohli být, kdyby jim Jihlava v Litvínově pomohla a vyhrála. A útočník Stanislav Balán to sledoval, zda je pomoc na cestě.  

„V průběhu druhé třetiny jsem výsledek viděl, protože ukázali, že to je 2:1, ale zbytek zápasu jsem výsledek nevěděl. Až na konci jsem se dozvěděl, že to Litvínov otočil. My si to musíme uhrát sami, což je daleko lepší než na někoho spoléhat,“ řekl Balán Radiožurnálu.

To znamená, pokud možno - už tento pátek bodovat v domácím zápase s Litvínovem.

„Když někdo říká, že v play-off je tlak, tak si nedovede představit, jaký tlak je v baráži…“

Tomáš Závorka vystřídal v posledních zápasech v brance Filipa Novotného a zdá se, že by baráž mohl dochytat.

Jan Markup Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme