Hokejisté Hradce Králové zlámali soupeři z Liberce hokejky. ‚Ostuda pro celou extraligu,‘ reagovali Tygři

Vedení hokejistů Hradce Králové se omluvilo libereckým Bílým Tygrům za chování svých hráčů v úterním utkání 27. kola, které domácí vyhráli 5:4 v prodloužení. Někteří hráči Mountfieldu v závěru druhé třetiny po bitce Bohumila Janka s Lukášem Dernerem s pomocí dvířek střídačky záměrně zlomili několik hokejek soupeřů a pak je hodili zpátky na led.

Tento článek je více než rok starý.

Hradec Králové Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté HC Mountfield

Hokejisté HC Mountfield | Foto: Josef Vostárek | Zdroj: ČTK

„Chování střídačky Mountfieldu Hradec Králové je ostudou pro celou extraligu. Máme alespoň poslat fakturu?“ uvedli ve středu Liberečtí na sociálních sítích se záznamem situace.

Východočeši zanedlouho reagovali omluvou. „Mountfield HK odsuzuje nesportovní chování některých jednotlivců A-týmu z průběhu úterního utkání proti Liberci. Vedení hradeckého klubu uvedená záležitost mrzí a Bílým Tygrům se za tuto událost omluvilo. Klub bude věc s dotyčnými řešit interní cestou.“

⚠️ Mountfield HK odsuzuje nesportovní chování některých jednotlivců A-týmu z průběhu včerejšího utkání proti @Bílí Tygři Liberec. Vedení hradeckého klubu uvedená záležitost mrzí a Bílým Tygrům se za tuto událost omluvilo. Klub bude věc s dotyčnými řešit interní cestou.

15:29 – 11. 01. 2023

1 141

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme