Odměna za věrné služby. Reprezentant Darida podepsal s Herthou Berlín nový kontrakt

Fotbalový reprezentant Vladimír Darida podepsal novou dlouhodobou smlouvu s Herthou Berlín. Bundesligový klub, kde třicetiletý záložník působí od roku 2015, o tom informoval na svém webu.

Tento článek je více než rok starý.

Berlín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vladimír Darida

Vladimír Darida | Foto: Matthew Childs | Zdroj: Reuters

Darida do Herthy přišel z jiného německého celku Freiburgu. Až na sezonu 2018/19, kdy bojoval se zraněními, měl pevné místo v základní sestavě. V roce 2017 prodloužil smlouvu do června 2021, nyní klub z německé metropole délku nového kontraktu nespecifikoval.

Penaltové hody v Premier League. Trenéři kritizují posuzování hry rukou, Mourinho odešel do kabin

Číst článek

„Nyní hraju za Herthu šestou sezonu a cítím se jako doma v klubu i ve městě. Jsem rád, že budu i nadále součástí rodiny Herthy, a udělám všechno pro dosažení našich společných cílů,“ uvedl Darida.

Bývalý středopolař Plzně ve 133 soutěžních utkáních v dresu Staré dámy zaznamenal 13 gólů a 19 asistencí. V minulém ročníku Darida stanovil nový bundesligový rekord v počtu naběhaných kilometrů za zápas (14,65 km), když vylepšil vlastní maximum.

„Vladi je už roky nedílnou a důležitou součástí našeho týmu, takže jsme rádi, že pokračujeme ve společné cestě. Díky svým hráčským kvalitám a veliké vůli bude i nadále formovat naši hru,“ řekl generální manažer Herthy Michael Preetz.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme