Vondrka podal v Chomutově výpověď, kauzu bude řešit svaz. Nedostal jsem výplaty, tvrdí hráč

Nejlepší hokejista uplynulé extraligové sezony Michal Vondrka podal výpověď v Chomutově. Severočeský klub údajně dluží svému kapitánovi výplatu za tři měsíce, a tak se pětatřicetiletý útočník rozhodl pro tento krok. Záležitost bude šetřit smírčí komise Českého svazu ledního hokeje.

Chomutov Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Vondrka

Michal Vondrka | Zdroj: ČTK

Vondrka má smlouvu s Piráty i na příští rok, ale jestli bude na severu Čech pokračovat, není momentálně jisté. „Do rozhodnutí smírčí komise se k tomu nechci vyjadřovat. Nevylučuji ale, že v Chomutově zůstanu,“ řekl Radiožurnálu bronzový medailista za hokejového šampionátu v roce 2012.

Pětatřicetiletý Vondrka přišel do Chomutova předloni ze Sparty a okamžitě se stal jedním z vůdců týmu. V play off minulého ročníku pomohl Pirátům deseti góly k postupu do semifinále. Během dvou sezon nasbíral 86 bodů ve 115 utkáních.

„Čekáme na podklady, které jsme si vyžádali od obou stran. Ve středu se tomu budeme věnovat,“ řekl předseda smírčí komise a také ředitel nejvyšší hokejové soutěže Josef Řezníček. Pokud Chomutov věrohodně nedoloží odlišnou verzi případu, stane se Vondrka volným hráčem a může odejít jinam za tabulkové odstupné.

David Prouza, David Kalvas, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme