Voráček ani Gudas nebodovali, přesto pomohli k výhře Philadelphie. Slaví také New York Rangers

Philadelphia Flyers s dvěma Čechy na soupisce porazila houževnatý Edmonton Oilers a může si tak připsat dva body za výhru. Do zápasu zasáhli na straně Philadelphie čeští reprezentanti Jakub Voráček s Radkem Gudasem. V druhém zápase zvítězili newyorští Rangers proti loňským finalistům Nashville Predators.

Tento článek je více než rok starý.

Philadelphia Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Shayne Gostisbehere z Philadelphia Flyers

Shayne Gostisbehere z Philadelphia Flyers | Zdroj: Reuters

Jakub Voráček a Radko Gudas se sice na hubené výhře Philadelphie 2:1 nepodíleli, přesto však svým dílem práce svému týmu pomohli. Voráček zaznamenal v zápase celkem šest a Gudas dvě střely na bránu, které však výborně chytající brankář Cam Talbot všechny pochytal.

Zapomenutý text hymny, smolný zápas. Ďáblové z New Jersey jsou i tak přijemným překvapením NHL

Číst článek

Tři čeští reprezentanti, včetně jejich kolegy Michala Neuvirtha, jenž však zůstal po celý zápas na lavici náhradníků, tak mohli slavit vítěznou trefu Wayna Simmondse, který rozhodl pouhé dvě minuty před koncem.

V druhém večerním zápase, hraném nezvykle brzy, zvítězili domácí New York Rangers nad hosty z Nashvillu. Domácí poslal do vedení v 15. minutě útočník Jesper Fast a Rangers už zápas do vítězného konce dotáhli, přestože se loňský finalista bojů o Stanley Cup nevzdal nijak snadno. Definitivní odpor zlomil až v čase 59:21 gólem do prázdné branky Jimmy Vesey a uzavřel tak na konečných 4:2.

Do tohoto zápasu žádný Čech nezasáhl. Náhradní brankář Rangers, Ondřej Pavelec, zůstal podobně jako Michal Neuvirth pouze mezi náhradníky.

Výsledky NHL:

Philadelphia - Edmonton 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Branky: 4. Giroux, 58. Simmonds - 36. Maroon. Střely na branku: 24:24. Diváci: 19.510. Hvězdy zápasu: 1. Simmonds, 2. Giroux (oba Philadelphia), 3. Maroon (Edmonton).

NY Rangers - Nashville 4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Branky: 15. Fast, 20. Kreider, 33. K. Hayes, 60. Vesey - 22. Ekholm, 36. Josi. Střely na branku: 15:25. Diváci. 17.181. Hvězdy zápasu: 1. K. Hayes, 2. Lundqvist (oba Rangers), 3. F. Forsberg (Nashville).

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme