Voráček popáté v řadě bodoval, ale prohře Philadelphie nezabránil. Gól si připsal i Hertl

Nejproduktivnější český hokejista NHL Jakub Voráček rozšířil své bodové konto o další dvě asistence, kterými ale nezabránil prohře Philadelphie 4:5 v prodloužení s New Yorkem Islanders. Stejným výsledkem porazilo Vegas doma San Jose, za které jednou skóroval Tomáš Hertl.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Philadelphie Flyers

Hokejisté Philadelphie Flyers | Zdroj: Reuters

Philadelphia vstřelila všechny branky ve druhé třetině, v níž otočila z 0:1 na 4:2. Poslední dvě branky týmu připravil Voráček. Nejdříve se po přihrávce kladenského odchovance prosadil z mezikruží Shayne Gostisbehere.

David Krejčí si připsal gól a asistenci. Pastrňák dal proti obhájcům Stanley Cupu vítězný gól

Číst článek

Při další gólové akci dojel Voráček jako první nahozený kotouč, který za brankou nezpracoval gólman Thomas Greiss, a poslal ho Seanu Couturierovi. Ten zvýšil střelou do prázdné klece.

Voráček bodoval popáté v řadě a na kontě má 29 bodů (7+22), což ho řadí na šesté místo v produktivitě soutěže. Po faulu Voráčka ale Islanders využili přesilovku a zahájili obrat, který završil v čase 62:44 Nick Leddy.

Hertl po pěkné přihrávce Joonase Donskoie snížil z předbrankového prostoru v závěru první třetiny na 1:2. Vegas, za které podruhé za sebou nenastoupil Tomáš Nosek, odpovědělo hned v úvodu prostřední části dvěma zásahy Williama Karlssona a odskočilo už na 4:1.

San Jose v rozmezí 29. až 40. minuty ztrátu smazalo, ale rozhodující slovo měl v prodloužení domácí útočník Jonathan Marchessault.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme